Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Toppen nådd på andre forsøk

Date:
19.04.2008

Hadde altså en mislykket tur med Otto og Johan dagen før. Været var helmaks - og ditto følge, men hva hjalp det!! Våknet altså neste dag og tenkte det var som søren at jeg ikke hadde kommet meg opp når jeg først var i Sogn. Bestemte meg for å ta turen alene, men i det fantastiske været ble det absolutt ingen solotur. Gikk samme rute som dagen før, men valgte å gå opp ryggen til høyre på fjellet - litt lengre tur, men ikke så bratt som den jeg så at de andre hadde gått. En helt utrolig dag - solskinn og varmt - og "halve Sogn" visste tydelig å nyte dagen i fjellet. Herlig. Virkelig glad jeg forsøkte igjen.

Map    

Vindstille og sol

Date:
17.04.2008

Parkerte ved Eldrevatnet og fulgte delvis skispor innover mot fjellet. En helt fantastisk dag - sol og vindstille. Gradstokken viste minus 10 da jeg startet fra bilen, men det ble ganske raskt klisterføre. Formen var ikke noe å skryte av, så jeg vurderte å snu minst tre ganger - men toppen ble nådd. Hadde avtale om å møte Inger Lise, Otto og Johan i Jølster, men kjørte tilbake til Gol for å kunne ta en kortere tur om formen ikke ble bedre dagen etterpå. Turen kan så absolutt anbefales på ski - ca. 5 t.

Map    

Geiteryggen

Date:
11.04.2008
Map    

Småplukking i Østfold - og topp nr.100

Date:
11.04.2008

Bufarhaugen: Hadde bestilt flybillett til Sogndal og planlagt stortur med Inger Lise og Otto. Men yr.no meldte dårlig vær, så det hele så noe usikkert ut. Jeg tenkte det var best å spare goodwill på hjemmebane, og meldte altså pass. Løsningen ble å sanke noen topper i Østfold en fredags ettermiddag og kanskje få til noe større neste helg. Kjørte til Halden, fulgte rv 22 til skiltingen mot Aspedammen, videre mot Ør. Bommen var stengt. Jeg vurderte å ringe på hos bonden, for det hadde begynt å regne, men tok fram sykkelen og tråkket i vei. Greit å finne fram. Tråkket meg gjennom ganske mye elgbæsj - et virkelig fristed for dem utenom jaktsessongen - og fant det lille elgtårnet med plaststolen i toppen. Deilig å trille nedover igjen... Høgestand: Kom fra Geiteryggen. Fulgte >>>

Map