Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Hollingen

Date:
30.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
0.5km

Fotpatrulje ved fergekaia sammen med karibien (Kari Anne Kringstad)

Map    

Barnosa og tulletopper på Julsundet

Date:
28.04.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
2:47h
Distance:
7.7km

Kari Anne og Simba|medium|center Gikk ned igjen til grusvegen og fortsatte stien mot Julaksla. Knakk så rett sørover og over Høgheia. Derfra gikk vi stien nedover mot barnehagen. Turen bød på diverse dramatikk; Kari Anne tryna og slo kneet, og Simba forsøkte å bli bestekompis med en hoggorm. Vel nede på veien var vi enige om at det tross alt hadde vært en fin tur!

Map    

Høghaugen

Date:
18.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
0.2km

Dagens siste topp. Etter å ha skiftet klær kom jeg på at jeg hadde glemt Barnosa. Får bli en annen gang.

Map    

Åshaugen

Date:
18.04.2017
Characteristic:
Hike
Distance:
0.7km
Map    

Eidskremheia med mere

Date:
18.04.2017
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.8km

Tenkte jeg skulle utnytte siste rest av finværet til noe fornuftig. Tok derfor en rolig trimtur opp på Eidskremheia og toppene bak Julaksla. Frost i marka og fine forhold. Ble imidlertid vått etter at sola hadde stått på. Stien opp fra Eidskrem er bratt, men usedvanlig fin. Møtte verken folk eller fe på min ferd. For spesielt interesserte så kan det opplyses om at jeg brukte peakbook-appen på turen. Samtidig brukte jeg klokka. Var ganske stor forskjell på registrerte høydemeter og lengde på turen.

Map    

Stortua

Date:
16.04.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:27h
Distance:
5.0km

Familietur på Stortua. Emma ble også med. Strålende sol da vi gikk fra huset til mamma og pappa. Ble mye mimring på turen, da dette var en tur jeg ofte var på som barn. Valgte den "nye" veien opp til setra på veg opp, og den gamle stien på veg ned. Foretrekker den gamle.

Map    

Familietur på Gulberget

Date:
14.04.2017

Tok med familien, samt diverse påskebesøk på rundtur på Gulberget. Eirik, Emma og jeg, med Ida i meis, gikk på alle bøkene. Øystein, Lisa og Janita tok en litt kortere variant, mens mamma og pappa gikk på to bøker. Fole fint vær og mye folk på fjellet og på kyststien.

Map    

Regn i småskogen på Julsundet

Date:
04.04.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
1:43h
Distance:
7.9km

karibien (Kari Anne Kringstad) Dette er en tur som passer godt selv om været ikke er det beste, i følge erfarne turfolk. Vel, så hva har det da å si at det regnet og blåste litt da vi trasket bortover fra Julsundet skole. Turen gikk på godt oppmerket sti og skogsvei. Været var ikke det beste, men turen er i grunnen fin. Godte merkede stier og fin utsikt fra toppene. Valgte en alternativ rute opp på Bergetippen, anbefaler stien fra boligfeltet ved skolen i stedet.

Map    

Røssholfjellet

Date:
03.04.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.3km

karibien (Kari Anne Kringstad) Etter mye frem og tilbake endte vi med fottur til Røssholfjellet, nok et fjell hvor Kari Anne ikke hadde vært. Startet på P-plassen ved Tustentunnellen og fulgte en særdeles godt merket sti opp på toppen. Mye snø og vann gjorde turen til en fin trimtur. Jeg endte opp med snø til knærne flere steder, andre fikk snø opp til lårene.. Som seg hør og bør gikk vi nedom Holshaugen også, et absolutt must når man er på de traktene. Rakk og spise en kvikklunsj før vi måtte ned igjen. På nedturen demonstrerte min turkamerat flere forskjellige måter å ta seg nedover en snøfonn på. Var nesten som å ha med seg unger på tur.

Map