Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lachmannsfjellet

Date:
30.07.2016
Characteristic:
Hike

Ikke tilfeldig valgt navn på tur.. Grefsenkollen høres jo ikke ut som en tur. Og det stemmer. Parkerte på turparkeringen og gikk ned til Trollvannet. Der badet far og sønn sammen med ender og abbor og mye annet. Deretter skulle far og sønn på tur. Fulgte blå rute mot Lachmannsfjellet. Stien gikk ikke til toppen, så her måtte det letes gjennom tett kratt. Fant sti tilbake. Gikk opp og ned slalåmbakken og tok med bilen opp til Grefsenkollen. Jeg gikk de ca 65 meterne fra restauranten og bort til selve toppen. Pizzaen var knallgod og den ble fortært med flott utsikt utover hovedstaden.

Map    

Hafjell

Date:
24.07.2016
Characteristic:
Jogging
Distance:
8.3km

Tok meg en tur til Hafjelltoppen for å røre meg litt. Startet med å gå ut av bilen ved Pellestova, ca 4 meter på grus og tryna ned en gressbakke på vei ned til et skilt. Resultatet var hull på albuen og hull i den nye løpajakka mi.. Etterpå fant jeg stien ( tidenes bredeste), og tok en rundtur. Mye sti, lite stigning, og utsikt ut over trekledde åser. Fint vær da.

Map    

Granasetfjellet

Date:
20.07.2016
Map    

Hundetjønna og litt til

Date:
13.07.2016
Characteristic:
Hike

Familietur/Stikk Ut-tur til Hundetjønna. Der var det ender. Og gapahuk. Og generelt idyllisk. Mens andre spiste kjeks og matet ender, snublet jeg meg opp på de to nærmeste toppene.

Map     1 comment

Raudtuå

Date:
05.07.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.5km
Map    

Gulberget

Date:
03.07.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
5.0km
Map