Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Gulberget

Date:
28.06.2016
Characteristic:
Jogging
Distance:
7.2km

Etter alt for lang tid uten trening tok jeg meg en tur på Gulberget. Fant ut at det er dumt å slutte å trene,samt at jeg må kjøpe nye sko. Tungt,men nydelig vær løftet turen.

Map    

Skalten og litt til

Date:
16.06.2016
Characteristic:
Jogging
Duration:
1:34h
Distance:
11.5km

Skjønte allerede ved parkeringsplassen at det kom til å bli skoddetur. Derfor bestemte jeg meg for å bruke kortest mulig tid fra bommen og til varden, via masta. Det gikk bra. Oppe ved masta var skodda grauttjukk og plutselig dukket det opp et hav av sauer. Jeg sa "hei" og de sa "bæ" og så fortsatte jeg bortover mot varden. Der var skodda borte og jeg roet ned tempoet og fortsatte like så godt så langt jeg kunne komme før det gikk rett ned mot Skardsettinden. Ble sittende i le av vinden og se på sola som nærmet seg havet, mens jeg nøt min Kvikk Lunch. Det var så fint der at jeg ikke hadde lyst ned igjen. Men, alt har en slutt sang George Harrison en gang, og jeg jogget lykkelig nedover veien.

Map    

Bjørnen og Butippene

Date:
14.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.5km

Kjente det på gikta og humøret at det var på tide med en tur. Etter obligatorisk pitstop på Bunnpris var Ida og jeg klare for tur. Parkerte på Malmesetra og fulgte stien oppover et stykke. Fant brua over elva og trasket østover over myrene. Veldig tørt og fint! Gikk videre opp til ryggen der andre går og fulgte eggen bort til toppen. På toppen nøt vi en bedre lunsj og snakket med en frening som hadde sin jomfrutur på Bjørnen. Også han var fornøyd med toppen og utsikten. Veien videre gikk på fin sti til Butippen og Vestre Butippen. God sti derfra også, men rundt tregrensa forsvant stien. Fant den igjen lengre nede. Møtte også en flokk med sauer som synes det var artig å se folk. De ble med oss nesten helt ned igjen til Malmesetra. En særdeles oppegående tur!

Map    

Moldemarka

Date:
06.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
9.2km

For å nyte finværet bestemte jeg og Ida oss til å dra på tur i Moldemarka. Det ble en rusletur rundt om i marka. Startet der alle andre starter, spiste lunsj på Audunshø, og var bortom alle toppene på Moldeheia. Mye folk i marka i dag, vi hilste på alle vi møtte, og noen hilste tilbake. Ida synes det var stas å se både rype og ravn. Fint vær, fint føre, fin tur!

Map    

Berrmyrhaugen

Date:
05.06.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
0:09h
Map    

Kveldstur på Urdfjellet

Date:
05.06.2016
Characteristic:
Jogging
Distance:
10.5km

Siden ingen av de andre i teamet hadde mulighet til å bli med så ble det solotur i fineværet. Startet på Malmesetra og skulle gå ryggen opp til Urdfjellet. Jeg gikk om kapp med pulsklokka, gikk feil og ble slått. Uansett; turen opp var veldig fin. Om det er noen som leser dette og tenker: "hmmm, er det finest å gå fra Melsetra eller fra Malmesetra når man skal på Urdfjellet til fots?" så er svaret soleklart Malmesetra. Fin sti, lettgått og nydelig utsikt hele veien. Oppe på toppen var det vindstille og jeg unte meg en liten pause. Så skulle jeg finne veien ned til Dyrdalsfjellet og det var ikke så lett. Heldigvis fant jeg et fotspor og en trygg rute over skavlen som henger på kanten. Turen ned var veldig fin, på fin sti. Vel nede på myra så jeg på klokka og så >>>

Map    

Nøsa

Date:
01.06.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
1.2km

Peakbook kurerer gruff! Fikk testa ny app også. Fin tur.

Map