Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Archiv - Nach Geografie

Gesammelte Listen

Skitur på Gardvannsveien

Datum:
30.12.2020
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
2,4km
Karte    

Skrehelle

Datum:
25.12.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
7,8km

Første juledags morgentur. Rask oppstigning til Vestre Skrehelle der jeg fikk en nydelig soloppgang. Mer rolig runde rundt resten av Skrehelle inkludert en liten avstikker ned til Elggløtt. Deilig med sol, etter mange uker med gråvær og regn.

Karte    

Rustankollen med hodelykt

Datum:
20.12.2020
Tourcharakter:
Wanderung
Entfernung:
2,9km

I dag tok vi med ungene på spennende hodelykttur etter mørkets frembrudd. Tok med pepperkaker og gløgg og koste oss med utsikten over byen. Tror ungene hadde det fint.

Karte    

Tur i vestmarka etter innfallsmetoden

Datum:
16.12.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
13,4km

Tur etter innfallsmetoden. Brodern henta meg uten at vi hadde snakket om hvor vi skulle. Begynte å kjøre og kom fram til at vi kunne prøve Gulsetmarka, og vi parkerte ved Hynivegen. Endte opp med å løpe over demningen ved Ulvsvann og opp til Ulvskollen fra Glasergruva. Videre over Søndre Siljuknatten og deretter til Magnetpreb og Magnetkollen. Deretter ned til grusvegen og tilbake til Glasergruva og Ulvsvanndemninga. Tåke i lavlandet som vi kom over høyere opp. Nydelig utsikt fra Ulvskollen over tåkehavet. Løp delvis i snø, men kuldegrader på natta gjorde snøen hard og grei å løpe på. Morsomt å ta en tur på sparket uten å vite hvor man skal dra eller hvilke stier og retninger man skal ta.

Karte    

Langtur i Gulsetmarka

Datum:
09.12.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
21,1km

Har ikke blitt så mange løpeturer i terrenget i det siste, men fikk muligheten i dag. Valgte Gulsetmarka da det ikke er så høyt, dermed lite snø, og generelt gode stier med ikke alt for mye søle. Startet opp Hasselbakken, uten å egentlig vite om det var noe stier opp fra hoppbakken. Morsomt å ta trappa opp og få utsikten. Det gikk fin sti fra toppen av ovarennet opp til toppen av Meierkollen. Fulgte så sti ned til veien mellom Vestre Gulset og Skotfoss. Fra Skotfoss er det bratt opp til Fantekjerringkollen, mange raske høydemetere der. Deretter er det fine stier innover i marka mot Tvittingen og Langetjenn. Fine stier og lite vått her. Opp mot Ulvskollen ble det mer hvitt i terrenget, og over 350 meter ble jeg ganske så våt av å vasse gjennom snødekte stier. Var ikke helt oppom >>>

Karte    

Hodelykttur til Nordre Skrehelle

Datum:
06.12.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
5,5km

En rask liten ettermiddagstur opp og ned til Nordre Skrehelle med hodelykt. Var ganske sølete på stiene i starten etter alt regnværet, men det gikk etterhvert over til snøføre mot toppen. Ikke mye snø, men et lite lag med våt og tung snø. Kom litt tåke på toppen med litt regn/sludd i lufta.

Karte    

Ramsberget

Datum:
29.11.2020
Tourcharakter:
Wanderung
Entfernung:
2,4km

Familietur opp til Ramsberget. Tåka lå tjukk nedi dalen, så håpet å komme over tåka. Vi valgte den korteste turen med barna, men da kom vi bare nesten over tåka, Ramsberget var akkurat litt for lavt. Hadde vi valgt Lille Skrehelle isteden hadde vi nok kommet helt over tåka. Men uansett deilig å komme seg ut på en søndag uten større planer.

Karte    

Skrehelle og Blåfjell

Datum:
28.11.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
13,2km

En nydelig morgentur over Skrehelle og Blåfjell. Fantastiske farger over byen når jeg kom opp til Lille Skrehelle. Også deilig å løpe på frosne stier, og slippe all søla som har vært i det siste. Det er verdt å komme seg ut på morgenen på slike dager!

Karte    

Langtur i Vestmarka

Datum:
18.11.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
20,0km

Langtur i gråvær og vått terreng. Kronglete å komme seg til Bliva med alle stengte veier, men ikke altfor lang omvei. Tunge bein i dag, så det gikk ikke altfor fort. Men uansett deilig å komme seg ut i skogen på alle de fine stiene vi har. Mye opp og ned på denne turen, var også oppom Magnetpreb med god, ikke blåmerket, sti. Fant først ikke stien derfra bort til krysset ovenfor Siljuknatthytta, så var bortom Magnetkollen. På vei tilbake derfra fant jeg stien som egentlig var godt merket, men krysset var mest synlig når man kom fra Magnetkollen. Etter Siljuknatten og Ulvskollen avsluttet jeg turen de 4 km langs grusveien forbi Gromstul tilbake til Bliva.

Karte    

Setermarka og Vealøs

Datum:
14.11.2020
Tourcharakter:
Jogging
Entfernung:
19,6km

Formiddagstur rundt Ørnstjenn og oppom Vealøs via Gramsebu. Vått og sølete, men en fin tur allikevel.

Karte