Vardøyfjellet - høyest i Herøy (05.08.2017)

Geschrieben von Stigun GSM

Startpunkt Vardøy sørøst (2m)
Endpunkt Samme (4m)
Tourcharakter Wanderung
Tourlänge 0h 31min
Entfernung 1,3km
Höhenmeter 126m
GPS
Besteigungen Vardøyfjellet (119m) 05.08.2017
Dag 2 på Dønna, hadde hatt en strålende tur til Dønnmannen i går. Like nydelig vær i dag. Fant ikke helt roen på den nydelige hvite stranden i Breivika før jeg hadde gjort et fremstøt ift Vardøyfjellet, kommunetopp i Herøy; greit å få med seg når man først er i området...Ringte Thomas, som er "fast" Peakbook-skysskar til denne kommunetoppen. Han var imidlertid bortreist, men skulle skaffe "vikar". Etter knapp times kjøring fra Breivika var jeg til veis ende ved Ytre Øksningan og kunne hilse på Fredrik som fraktet meg ut til Vardøya.

Et stykke oppover sørflanken til Vardøyfjellet lettet det plutselig en havørn bare 10-20 meter fra meg; et mektig syn. Bare synd kameraet ikke er "skuddklart" i slike øyeblikk! Fri og vid utsikt oppe på toppen, utsikten alene var turen verdt. Fortsatt modne molter, som jeg kunne meske meg med på veien nedover. Fredrik fraktet meg trygt tilbake, og betalingen kom godt med; Fredrik skulle nordover neste dag og hente seg ny sjark. Hadde flere stopp innover mot Dønna igjen; øyriket viste seg fra sin beste side denne vakre sommerdagen.
Fantastisk utsikt mot Dønnmannen og De Syv Søstre
Fantastisk utsikt mot Dønnmannen og De Syv Søstre

Benutzerkommentare

 • -
  avatar

  Thomas

  Geschrieben von JohnTiger 15.07.2018 19:08

  Hei!

  Du skulle ikke tilfeldigvis ha nummeret til Thomas og/eller Fredrik? Tenker meg en tur nordover neste uke og da er det jo greit å ta med seg denne toppen også om muligheten byr seg :)

  Hvor mye tar de for en tur ut og tilbake?

Kommentartitel:
Zeichen: 1000
Kommentartext:
Du musst angemeldet sein, um Kommentare schreiben zu können.