Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Uranosryggen med Slingsbytinden

Datum:
24.07.2020
Tourlänge:
10:24h
Entfernung:
23,8km

dag 2 av 2 ved Tyin. Dagen før gikk vi Pionerruta til Falketind. Da vi kom ned snakka vi ved noen som hadde gått Uranosryggen samme dag, og sa at det var mye is opp ryggen som gjorde det litt utfordrende å finne festepunkter. Siden sola hadde stått på hele dagen også denne, valgte vi likevel å ta sjansen siden sola skulle stå høyt hele dagen. Vi gikk inn til foten, en ganske lang tur, siden koldedalen lå full av snøfonner. Her inn møtte vi en enstøing som hadde tenkt å gå samme tur, men alene. Slik ble det til at vi fikk med oss en blindpassasjer på veien opp. En trivelig og fjellvant kar, så det var i grunnen greit, selv om vi sjeldent tar slike valg. Vi var sykt heldige med forholdene, isen hadde smelta og ryggen var stort sett tørr og fin, bare litt is i skyggesider. Tre >>>

Karte    

Pionerruta via Falketind med Stølsnostinden.

Datum:
23.07.2020
Tourlänge:
11:17h
Entfernung:
20,9km

Dag 1 av 2 ved Tyin(Koldevannet.) Våknet opp til en fantastisk dag i Koldedalen. Mye folk og god stemning. Snøfonn i veien innover første til at det ble lang inn og utmarsj. Det ble en knall rundtur, men hadde nok litt mer forventninger til Falketind. Brukte stegjern opp, pga. ganske hardt føre. Ellers grei skuring ved klatreruta opp, noe sva som sikkert kan være glatt ved våte forhold.

Karte    

Urdadalsryggen

Datum:
10.07.2020
Entfernung:
22,2km

Ryggtravers med mye løs ur, synes denne nesten var verre en Hellstugutindene som jeg lenge gruet meg til etter å ha gått denne. Ellers fin tur med Marius, brukt tau ett parti opp gul trekant. Sparte mye tid ned snøfonna.

Karte