Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Rødtind x 2

Datum:
31.12.2016
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark

I mangel av et bedre alternativ, valgte jeg å lufte meg på Rødtind igjen. Var alene på første runde, men folk hadde begynte å komme seg ut på tur da jeg begynte runde nr.2. Fine forhold, men ganske flatt lys. En helt grei avslutning på året synes jeg.

Karte    

Sesongstart på ski

Datum:
10.12.2016
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark

Etter en hel uke med elendig vær var ventetiden over og vi kunne få lufte skiene igjen. Rart nok hadde jeg ikke blitt utålmodig for å stå på ski i år, slik som noen andre Tromsøværinger som syntes det var forferdelig å måtte vente så lenge. Men det var litt artig å få plankene på beina igjen likevel. På lørdagen ble det en liten tur til Rødtind, sammen med resten av Tromsøs befolkning. Helt greit føre men ikke noe å skryte av. På søndag klarte jeg ikke å få med meg noen turkompiser som var gira på å dra tidlig til Ullstinden før det dårlige været skulle komme. Ble en litt ensom tur opp dit da det var ingen andre spor å se og ingen andre mennesker på fjellet. Bestemte meg for å snu halvveis opp i topphenget da det plutselig ble en whiteout og jeg hadde ikke lyst >>>

Karte    

Buren

Datum:
03.12.2016
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
3:15h

Koselig tur med Kjell-Magne og Martine. Fortsatt ikke nok snø for å stå på ski, men det var topp brodderføre! Lyset skuffet ikke heller :)

Karte