Archiv - Nach Datum

Gesammelte Listen

Storsvehøgda løpetur

Datum:
31.08.2013
Tourcharakter:
Jogging
Tourlänge:
1:20h
Entfernung:
11,2km
Karte    

Tandetoppen løpetur

Datum:
29.08.2013
Tourcharakter:
Jogging
Karte    

Spåtind søndagstur

Datum:
25.08.2013
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
5:19h
Entfernung:
9,2km

Etter bryllupsfest kvelden før ble det sen start, men litt over kl 12 gikk vi fra bilen ved Gammelsætra. Selv om jeg har vært mange ganger på Spåtind tidligere klarte vi å ta feil sti i starten, så det ble litt basing i skogen før vi kom inn på den riktige stien. Innover fjellet gikk det ganske radig selv med Oskar gående mye selv. Eirik ble sliten et par steder oppe i bakken før toppen, men han holdt humøret oppe helt til topps. Med shorts var det litt friskt i sensommervinden på toppen, så det ble bare en liten sjokoladepause. Ned igjen sovnet Oskar i bæremeisen, så da gikk Trine i forveien for å få litt stillhet. Det blir ofte litt leven med flere små gutter på tur. Flott dag i fjellet, fine høstfarger i lyngen og perfekt turvær. Og kjempestas med så ivrige gutter.

Karte    

Prestesteinshøgdi Sognefjellet

Datum:
22.08.2013

Jobboppdrag på Sognefjellet i finværet, og bedre kan man vel ikke ha det på jobb. Det ble tid til en liten topptur også, og Prestesteinshøgdi er en fin utsiktstopp på Sognefjellet. Far var med denne dagen og gikk runde via Dyrhaugen mens jeg jobbet og møtte meg senere på toppen. Knalldag i fjellet.

Karte    

Kjølafjellet

Datum:
17.08.2013
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
6:00h

Nærtur fra hytta i Valdres. Kjølafjellet er en veldig fin tur for små unger med fin sti hele veien opp. På toppen er det flott utsikt mot Jotunheimen og andre kjente og kjære topper. Det er som kjent molteår i år, og også her var det fine forekomster. Guttene plukket vannflaskene sine fulle, og mor og far fylte opp både drikkeflasker, termos og kakeboks. Seks timer på tur ble det i det fine augustværet.

Karte    

Luskaråsen

Datum:
16.08.2013
Karte    

Vågskardfjellet med far

Datum:
10.08.2013
Tourlänge:
9:16h
Entfernung:
11,4km

Tradisjonstur med far over Vågskardfjellet. Veldig skiftende vær med til dels kraftige regnbyger. Vi ble etter hvert ganske så våte og kalde, men med en god porsjon vilje fikk vi til et skikkelig bål av den søkkvåte veden på fjellet. Da ble det pølsegrilling og god stemning. Mange timer ute i fantastisk fin natur.

Karte    

Bjørnehalli med Helgesen

Datum:
04.08.2013
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
6:49h
Entfernung:
12,5km

Hele familien på søndagstur med Morten, Julia og Linn Therese. Turen gikk fra bommen ved Gamlestølen og videre opp veien til stistart i kanten av hyttefeltet. Oskar var ivrig i starten som vanlig, men fikk etter hvert behov for taxikjøring på skuldrene. Guttene og Linn Therese gikk i jevnt driv, og etter et par matpauser og en enda lengre pause ved et lite tjern før toppen var vi oppe. Flott utsikt her. Returen gikk overraskende greit, og med en skikkelig dukkert i Langevatnet ble denne turen helt perfekt. Fint og barnevennlig terreng, godt vær og kjempekoselig turfølge. Så takk for en fin tur!

Tandetoppen

Datum:
03.08.2013
Tourcharakter:
Jogging
Karte