Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Pf-100 Ringebu

Datum:
27.09.2014

Kom over Ringebufjellet fra nord. Parkerte ved Venabu og syklet inn til Svartfjellsætra. Fulgte stien til toppen av Svartfjellet. Herfra direkte opp på Dynjefjellet via Dynjeskardet. Opp på Trabelifjellet etter sti fra sørøst. Åborsjøkampen ble nådd fra nord. Syklet fra bommen ved Djupdokka og inn til Vangen. Strutsberget: Friisvegen ved Ulveslåbekken. Fulgte nordryggen opp. Klinkenberg: Kort tur da jeg kom helt inn til sørenden av Langtjønnet med bil.

Karte    

Peakbooktreff 2014, dag 3

Datum:
21.09.2014
Karte    

Peakbooktreff, dag 2

Datum:
20.09.2014
Karte    

Peakbooktreff 2014, dag 1

Datum:
19.09.2014
Karte    

2 stk. Aursjøhøer

Datum:
14.09.2014

På tur til Aursjøhøene med johanne (Turid JM Athammer) , Alisha (Zahir Akbari) og Anton. Vi gikk fra Gåsbui på vestsida av Aursjøen. Fulgte sti langs Vangsåi til Geitholet. Her tok vi opp på den lange sørryggen til Aursjøhøe som ble fulgt til topps. Med mye igjen av dagen bestemte vi oss for et besøk til den jevnhøye vesttoppen. La ruta om S. Tverråbotn og bratt opp østlia. Returnerte ned sørryggen til stien langs Vangsåi og etter denne tilbake til bilen. En fin tur i fint vær og i fine omgivelser! Særlig området langs Vangsåi var flott!

Karte    

Store og Lille Venjetinden

Datum:
13.09.2014

Startet fra, som de fleste andre som besøker denne toppen gjør, Venjedalsvatnet. Kom opp på nordeggen rett sør for Nordlige Venjetinden. Herfra og opp var det morsom klyving i tøff natur! Fra Store og bort på Lille fulgte jeg en hylleformasjon i sørsida som førte til skaret mellom de to toppene. Fra dette skaret og opp på Lille var det fin/morsom klyving. Mye folk på toppene i dag.

Karte