Archiv - Nach Datum

Gesammelte Listen

Trekanten

Datum:
28.09.2020
Tourlänge:
8:35h
Entfernung:
59,2km

Årets lengste tur på haustens kanskje finaste dag! Mildt og godt ved Gjevilvasshytta allereie før klokka hadde runda åtte. Jevnt og temmeleg kontrollert tempo heile vegen, med dei mentale og fysiske opp- og nedturar som høyrer med på ein såpass lang dag. Temmeleg gledeleg gjensyn med bilen ved Gjevilvasshytta medan ettermiddagssola varma slitne kroppar.

Karte    

Kringlehøa

Datum:
27.09.2020
Tourlänge:
5:30h
Entfernung:
28,0km

Vi snørte på oss joggeskoa ved Bortistu og la i veg langs grusen mot Tovatna. Plana for dagen var i grunn berre å få ein løpetur i godveret, men etterkvart som vi kom lenger og lenger vestover vart fristelsen for stor, og vi enda til slutt opp på Kringlehøa. Vi la ruta ganske så rett opp austafrå, og det fungerte i grunn veldig greit. Tok ei litt anna rute nedatt via ei laus renne frå austtoppen og ned på "platået" på sørsida. Slapp unna glatt nysnø både opp og ned, sidan vi heldt oss i solsida.

Karte    

Gjevilkasskamman

Datum:
02.09.2020
Tourlänge:
3:57h
Entfernung:
26,0km

Ønskereprise på ein av sommarens aller flottaste turar , og eit gledeleg gjensyn med Gjevilvasskammane. Denne gongen som ei hard treningsøkt i eige selskap og med minimal oppakning. Mykje flott løpeterreng på denne runden, i tillegg til utfordrande kliveparti og storslagen natur. Ei perle av ein rundtur!

Karte