Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Vanndalen rundt

Datum:
30.06.2022
Tourcharakter:
Fußtour
Entfernung:
17,4km

Fottur alene med sen start pga ekstremt finvær. Tok meg god tid med hele 3 spisepauser og flere pauser for å nyte utsikten. Mye snø men det smelter fort nå.

Karte    

Rumba med Gunn, fru Svevelands variant

Datum:
29.06.2022
Tourcharakter:
Alpinklettern

Klatretur i Gaupne med Lisa og Steinar (7 tl. grad 6-). Veldig varmt å klatre vestvendt vegg i dag, og ruten føltes hardt gradert...? Glad vi ikke valgte originalstarten. Artig klatring som trenger mye mer besøk for å bli mindre vegetert.

Karte    

NF veilederkurs bre

Datum:
24.06.2022
Tourcharakter:
Glacier travel
Tourlänge:
50:00h
Entfernung:
25,0km

Endelig et veilederkurs bre som ble gjennomført, etter avlysning de siste 2-3 år. Arrangør var Breoppleving i samarbeid med Jostedalen BFL. Lisa var kursleder og jeg var medinstruktør, mens Marit var aspirant og sist men aller viktigst; 5 dyktige deltakere. Fredag 24.6 Instruktørmøte og middag på hotellet om kvelden. Lørdag 25.6 Oppstart med info og intro på campingen. Deretter opp til Nigardsbreens for gjennomgang av en del basismomenter. Lang dag (10 t) og ingen kveldsøkt. Søndag 26.6 Fåbergstølsbreen med momenter som innmarsj, av/på bre og overgang is/snø. Den siste av elvene inn mot breen var for stor så det ble bail. Da dro vi til et lite øvingsfelt rett opp for Gaupne der vi fikk gått gjennom en del momenter på den lange lista. Kveldsøkt med noen innslag/diskusjoner før hver enkelt fikk >>>

Karte    

Hægefjell

Datum:
22.06.2022
Tourcharakter:
Alpinklettern
Tourlänge:
16:00h
Entfernung:
10,0km

Slutten på mini klatre-roadtrip med Stian. I går: Solbergåsen Onsdag gikk vi selveste Via Lara . Norges mest gåtte lange tradrute i følge reklamen. Vi var alene i godværet og klatringen var kos. Retur over toppen. Torsdag gikk vi miksruten Reven (6-), rappell ned, og tradruten Sternschnuppe (6-). Ny rappell før vi ruslet tilbake til knott og grillings. Fredag ble Stian satt på toget i Kongsberg før jobb i Jostedal venter.

Karte    

Solbergåsen (Drammen)

Datum:
21.06.2022
Tourcharakter:
Klettern
Entfernung:
1,9km

Andre dag av mini klatre-roadtrip med Stian. Første dag: Vardåsen Klatret miksruta «Den førstefødte» som stod i 5+ og hadde både stjerne og klassikerbenevnelse. Første taulengde var kanskje 5- men hvis den andre var 5+ så er tilsvarende ruter i f.eks Innerdalen sandbagget de luxe… Men vi kom oss da opp. Turens to siste dager: Hægefjell

Karte    

Vardåsen (Asker)

Datum:
20.06.2022
Tourcharakter:
Klettern
Entfernung:
0,7km

Mini klatre-roadtrip med Stian. Kjørte ned til Asker og ticket Via Dolorosa (1. tl var spasertur, 2. tl var fin, men topp10/20 av must-do trad-ruter i Norge…?). Avsluttet med 6- varianten i toppen (Kua), litt til venstre for dieder/riss rett opp som etter sporene å dømme er normalveien til topps. Kua var mosegrodd og fin. :) Neste dag: Solbergåsen

Karte    

Våttåsen

Datum:
19.06.2022
Tourcharakter:
Fußtour
Entfernung:
3,4km

Luftetur for Atlas og meg i nydelig sommervær, men myrpartiene var bløte.. Traff en del folk på tur.

Karte    

FT Storen

Datum:
18.06.2022
Tourcharakter:
Alpinklettern
Entfernung:
14,5km

Føringstur gjennom Jotunheimen Arrangement med 5 gjester og 3 førere. Førstemann gir seg i bakken opp til Bandet og snur med en fører. Etter mat og drikke på bandet velger 2 til å gi seg, så her endte turen min for i dag.

Karte    

Ishoel Øvre

Datum:
15.06.2022
Tourcharakter:
Klettern
Tourlänge:
5:00h

Dårlig trøndervær for tiden men Oppdal meldte lite/ingen nedbør. Stian og meg dro etter lunch for å sjekke tradruter på Ishoel. Vi gikk Olafrisset (5+) og Klimakvoten (5+) på Øvre felt, høyreveggen. Begge bar preg av veldig lite besøk (mose og andre planter i rissene mm). Artig å sportsklatre på kiler.

Karte    

Kameratredningskurs for TTF

Datum:
10.06.2022
Tourcharakter:
Klettern
Tourlänge:
20:00h
Entfernung:
3,0km

Helgekurs kameratredning for TTF med 6 deltakere og en aspirant/assistent. Fredag: Kort økt på Tikneppen med presentasjon, gjennomgang av utstyr og knuter før vi tok for oss standplasser. Lørdag: En hel dag med ekeltmomentene på Ree, Stjørdal. ---- Søndag: Sammensatte caser på Kaldklova, Agdenes. Fin og lærerrik helg med en dyktig gjeng med mye kunnskap!

Karte