Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Peakbookfreunde

Gesammelte Listen

Brumund - Brattberget

Datum:
31.03.2019
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
3:33h
Entfernung:
30,6km

Gikk runden om Brumund og Brattberget. Var for første gang innom den nye hytta ved Blåmyrkoia, den er satt opp av Furnes almenning. På ettervinteren har Nybygda kaffesalg her hver lørdag og søndag.

Karte    

Gitvolarunden + Storødegården (kart)

Datum:
25.03.2019
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
4:21h
Entfernung:
33,0km

Is og skare fra morgenen, litt oppbløtt utpå dagen. Farlig å kjøre utover, så det er lurt å ta av skiene å gå ned de bratteste kneikene. Nytt denne vinteren er vindmølleparken på Raskiftet i retning Trysilfjellet, hele området sees godt fra utsiktstårnet på Gitvola.

Karte    

Målikjølen sør og øst (kart)

Datum:
22.03.2019
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
4:22h
Entfernung:
33,9km

I dag ble det omveg til Målia over Stenfjellet og Gråberget, jeg gikk alle løyper som kjøres opp i dette området i løpet av vinteren. På hele turen så jeg 3 kvite, fine ryper og 4 skiløpere. Nedenfor Stenfjellhytta har de startet med å grave ned en grov strømkabel. Eksisterende høyspentkabel er for svak, og med et planlagt hyttefelt i Stenfjell-lia i tillegg så må kapasiteten økes. Det legges også trekkrør for fiber.

Karte    

Monaplassen - Stenfjellet - Målia

Datum:
19.03.2019
Tourcharakter:
Langlauf
Tourlänge:
2:27h
Entfernung:
21,0km

4 uker siden sist jeg gikk på ski. Forkjølelse, influensa, har trukket to visdomstenner med etterfølgende tannkjøttbetennelse og mye sport på tv'n. I dag fant jeg ut at det nytter ikke å sitte i godstolen å kvile seg i form, ble sliten etter turen. Jeg gikk t/r Målia om Stenfjellet og Stenfjellhytta. Blåføre og sol, en fantastisk fin dag.

Karte