Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Facebook

Trimrunde hjemmefra om kapitelberget og Børsesjø

Datum:
27.01.2024

Turlengde 12 km. Rundtur fra Nordre Falkum ned via Lietorvet og videre om Brekkeby – Brekkeparken – Kleiva – Kapitelberget – Frogner – Børsesjø m/fugletårna - Hestehaugen.

Karte    

Tinnskollen

Datum:
20.01.2024

Liten kveldstur fra Stærvegen. Lett snø. David var med. Fin tråkket sti opp.

Karte    

Fantekjerringkollen - med ferdig måket sti

Datum:
19.01.2024

Sen kveldstur fra turparkeringa på Vestre Gulset. – 9 grader hjemme. Var heldig å kom til ferdig måket snøsti. Bass hadde vært der tidligere på dagen og spadd opp hele stien til toppen etter det kraftige snøværet i forgårds. En superflott snøsti. Bass er en ivrig turgåer som går til Fantekjerringkollen 2 ganger om dagen. Det er Ikke første gang han måker opp stien i år, til stor glede for turgåere på Gulset. Det er bare å takke og bukke for en fantastisk gest. Fint å komme seg ut før mildværet som er meldt kommer. Nå har vi hatt en lang og snørik kuldeperiode, dog med ekstrem kulde, men fint og stemningsfullt ute. Så kjedelig med mildvær nå med nedbør som går over til regn. Nå blir det glatt med elendig føre.

Karte    

Kaperkollen

Datum:
15.01.2024
Karte    

Hjellevannet rundt

Datum:
12.01.2024
Karte    

Hodelykttur til Vealøs

Datum:
11.01.2024

Sen kveldstur med lykt fra Lensmannseter. Første topptur etter perioden med sibirkulda. God snøsti opp. Litt løst i sporet, så greit å gå uten brodder. Var på toppen kl.20.30. 8 minusgrader hjemme, men mildere på toppen, her viste gradestokken - 1. Vindstille og fint på toppen. Stjerneklart og fravær av måne. Ble her rundt en halv time og tok noen bilder.

Karte    

Fugletårnet ved Børsesjø

Datum:
02.01.2024
Karte