Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Langsua Nasjonalpark

Datum:
24.03.2023
Tourcharakter:
Expedition
Entfernung:
61,4km

I anledning AS sin bursdag fikk hun en skitur i gave av GW og meg. Nå var tiden kommet, og vi kjørte opp til Skåbu for å ta første etappe til Storhøli. GO ville også bli med, så da var vi 4 stk som dro på tur. GO og jeg med pulker, mens de andre hadde sekker. Første natt ble på Storhøli hvor vi ble tatt imot i varm hytte av HMH og EHE Neste dag startet vi mot Haldorbu i vannrett snøvær og nordavind. Det ble tungt å brøyte spor i 15 cm nysnø, spesielt med pulkene. Heldigvis hadde AS masse krefter og gikk først mye av turen. Søndag gikk turen videre til Liomseter hvor vi fikk dusjet og servert en 3 retters middag Mandag gikk vi ut til Svatsum, hvor HMH og EHE hadde satt igjen bilen vår når de kjørte hjem fra Skåbu, så de var en viktig del av logistikken vår. Det ble en flott >>>

Karte    

Kanthaugen + Ingalåmi

Datum:
12.03.2023
Tourcharakter:
Fahrradtour Gelände
Entfernung:
26,8km

Dagen startet med blå himmel og flott turvær, men jeg er litt lei av å kjøre bil langt av gårde for å gå på tur. Det ble derfor en tur på sykkel i nærområdet i dag.

Karte    

Gråhøa

Datum:
11.03.2023
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Entfernung:
15,0km

I dag ble NEO med på tur. Vi kjørte opp til vinter parkeringsplassen i Gravdalen og satte kursen mot Gravdalsfjellet. Det ble en fin tur i dag, og vinden var mye snillere i dag enn hva den har vært de to siste helgene. Fin aking i partier med fokksnø, men ganske trått føre.

Karte    

Nevelfjell

Datum:
05.03.2023
Tourcharakter:
Fahrradtour Gelände
Entfernung:
10,0km

Når jeg var på Nevelfjell forrige søndag, så jeg at det gikk scooterspor til toppen, og de var så harde at det burde være mulig å sykle opp. Derfor ble det sykkeltur i dag, og det under tøffe forhold, da værmeldingen lovet sterk vind også i dag.

Karte    

Megrundskampen

Datum:
04.03.2023
Tourcharakter:
Randonnée/Telemark
Entfernung:
14,5km

GW inviterte til felles tur til Megrundskampen i dag. Til tross for at værmeldingen lovet stiv kuling i fjellet i dag, var vi hele ni stykker som møtte opp til tur. Sola skinte og det var lunt å gå opp skogen, og opp fjellet hadde vi vinden stort sett i ryggen, så det gikk greit. Returen ble imidlertid noe amputert, da vi fikk vinden rett i mot, og måtte stake mot vinden mye av turen ned til skogen.

Karte