Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Kakellkletten

Datum:
30.09.2021
Entfernung:
6,0km

Fra Grimsbu.

Karte    

Sandvikkletten og Bangardsvola ved Savalen

Datum:
28.09.2021

Parkerte på Bellsvikvangan og gikk sti mot Sandvikkletten først og så rett opp i terrenget. Fulgte en sti ned til søkket mellom toppene etterpå og deretter på måfå retning Bangardsvola. Returen derfra la jeg om Nordatilvangen og bilveien tilbake siden jeg visste det ville bli mørkt.

Karte    

Grytvola i Stor-Elvdal og Musvola i Alvdal

Datum:
23.09.2021
Entfernung:
23,5km

Parkerte i bommen inn Veslgrytdalen og fulgte veien til Nygardsætra. Derfra fin sti til Grytvola. Fulgte sti et godt stykke bortover ryggen retning Musvola, men stien gikk etter hvert i oppløsning. Videre var terrenget preget av mye stein i reinmosen, tidvis store blokkfelt, og det tok sin tid. Musvola var litt ubestemmelig topp med flere markeringer på det høyeste strekket. Returen la jeg etter T-stien fra Storgrytdalssæter og deretter veien tilbake.

Karte    

Veslsølnkletten og Tjønnåsstein

Datum:
22.09.2021
Entfernung:
18,6km

Veslsølnkletten ble en flott tur i meget frisk vind fra Follandsvangen. Svippet oppom Tjønnåsstein på returen da jeg er en gjerrigknark og prøver å unngå å betale bompenger.

Karte    

Smalhøa og Tegningshøa i Alvdal

Datum:
20.09.2021
Entfernung:
23,2km

Parkerte i nærheten av Urdskarsætrin i Aumdalen og gikk først veien et stykke og deretter stien via Gammelsetra inn til Melbekken. Derfra opp til Smalhøa og videre til Tegningshøa uten å se noe som helst. Gikk på GPS´n og fikk litt noia da den plutselig gikk i svart. Vurderte å snu, men plutselig var jeg på nett igjen og fant Tegningshøa i vind og kaldgufs. Returen ble en fryd i praktfulle høstfarger.

Karte    

Nordisætervola Alvdal/Rendalen

Datum:
19.09.2021

Gikk veien via Aursjøbekksetra opp, og sti langs Storbekken ned igjen. Passerte der en krigshistorisk plass, flyhavariet på Barkaldfloen 1. juni 1940. Grå dag og null utsikt fra toppen. Var også her 28.07.2009 i forbindelse med 10 på topp Rendalen.

Karte    

Baugsberget og Høgåsen i Alvdal

Datum:
18.09.2021
Entfernung:
12,8km

Begynte med en topp som ble til to. Baugsberget fra øst først, og deretter Høgåsen uten å betale bom (dvs. at jeg gikk fra bommen). Kjører man så nært som det går er det et drøyt steinkast opp til Høgåsen fra veien.

Karte    

Øykjekletten fra Aumdalen

Datum:
17.09.2021
Entfernung:
13,5km

Parkerte i Aumdalen og gikk sti via Gammelsetra. Planen var å gå på Smalhøa også, men det blåste helt vanvittig på fjellet, og jeg hadde problemer med å holde meg på beina.

Karte    

Hjerskavlen Hjerkinn

Datum:
16.09.2021

Startet fra rasteplassen litt nord for Folldalskrysset og gikk over Hjerkinnskollan til Hjerskavlen.

Karte    

Gråvola Savalen

Datum:
14.09.2021
Entfernung:
13,7km

Lagde en ekstra lang tur ved å starte fra Nysætra i Sivildalen.

Karte