Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Store Skredahøe og Storstygge Svånåtind ++

Datum:
30.07.2017

Dagen startet med godvær og på Store Skredahøe ble en brødskive inntatt i t-skjorta. Ruslet videre og skyene/tåka kom og gikk. På vei opp til Storstygge Svånåtind kom det en skikkelig regnskur så det ble minimalt med tempo med håp om at regnet skulle gi seg. Håpet var der siden sola skinte nede i dalen, det regnet tydeligvis kun på toppen. Regnet ga seg men tåka/skyene lå allikevel tungt rundt toppen. Ga opp solhåpet til slutt og gikk ned i bratta i retning Innaste Svånåtind. Litt kjipt ned her siden alt var vått. Fant en del mose å skli på. Enkelt å krysse elva siden det lå igjen igjen en snøbro.

Karte    

Larstinden

Datum:
29.07.2017

Fin tur på tørt fjell. Fant etterhvert et fornuftig sted å lage feste for tauet og rapellerte ned i skaret ved blokka med en passaje oppe og nede. Gikk gjennom den nedre sprekken, den er bred nok til å gå rett frem uten å vri seg. Bratt klyving med gode tak de første meterne, ellers lett. Retur samme vei gjennom blokka og opp på gode tak til ryggen. Brukte en Tibloc som backup på tauet.

Karte    

Otroåsen

Datum:
21.07.2017
Karte    

Gaustatoppen

Datum:
16.07.2017
Karte    

To dager med telt og 5 topper

Datum:
08.07.2017

Dag 1: Tok båten til Torfinnsbu fredag morgen kl. 0905, ankom Torfinnsbu ca. 0950 og labbet i vei Langedalstjernet med sekken fylt med mat, telt, liggeunderlag, sovepose, sjokolade og noe rødvin. Brukte drøye to timer til Langedalstjernet og fant raskt en teltplass, satt opp teltet, spiste en brødskive og satte kursen mot botnen sør for Mesmogtind. Tok sikte på den minst bratte delen i sørsiden mellom Langedalstind og Mesmogtind og begynte så oppstigningen, ca 450 høydemeter med fjell og løs stein, men mest snø. Hadde med isøksa som kom til god nytte. Savnet stegjernene siden snøen var sånn passe myk ytterst men med et hardt lag 10 cm dypere. Det førte til mye sparking for fottak hele veien opp. Lot meg forføre av et spor som kom nedover og fulgte det oppover og endte opp et >>>

Karte    

Heståsfjellet

Datum:
02.07.2017
Karte