Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Rognkleivåsen

Datum:
27.05.2015

Kjørte inn fra Hovjordet til Steindammen (betalte 50,- i bompenger kontant). Fulgte traseen til skiløypa vestover under høyspentlinjene. Der høyspenten og skitraseen/traktorveien passerer Rognkleivåsen med minst margin på nordøst-siden tok vi til høyre inn på en gammel traktorvei. Fulgte denne oppover i stadig tettere småskog og selv om "veien" ga enklere adkomst enn å gå rett på tettskauen så ble det noen granbusker jeg måtte svømme igjennom. Grei utsikt fra et punkt rett nord for selve toppen. Retur samme vei.

Karte    

Utsiktsoverraskelse på Kvitberget

Datum:
23.05.2015

Kjørte til Nysætra på nordøstsiden av Gålåvatnet. Planen var å kjøre til Rudlandsetra men veien var stengt så vi måtte parkere ved Nysætra. Vi fant en sti akkurat der veien svinger skarpt til venstre. Umerket men lettgått og tydelig sti opp til toppen som ga overraskende god utsikt. Det blir nok et besøk hit senere og. Retur samme vei.

Karte    

Teigkampen

Datum:
21.05.2015

Kjørte inn Øldalen fra Vinstra, betalte bompenger (kontant), og parkerte der en får bro på høyre hånd og stenbrudd på venstre hånd. Flott terreng å gå i og jevnt oppover. Tok en liten pause ved Teigsetra som ligger fint til, synd at stedet er på vei tilbake til naturen. Stien skiltes videre mot Bjørnsonprofilen og det er verdt å ta en tur ut på stupet og se 700-800 meter ned i dalen. Like etterpå sto vi på toppen. Fin utsikt herfra i alle retninger. Retur samme vei.

Karte    

Midtre og Store Ringstinden

Datum:
15.05.2015
Karte    

Snaukollen

Datum:
11.05.2015

Kjørte inn til parkeringen ved Steindammen (50,- kr i bompenger) og gikk videre på veien et lite stykke før blåmerket sti dukker opp på venstre hånd. Fin sti innover selv om det var bløtt en del steder. Passerte Kattåsen på veien. Det ble innslag av regnbyger underveis og på Snaukollen var det tåke og null sikt. Heldigvis lettet tåka litt mens jeg inntok matpakka og en kaffekopp så noe utsikt ble det.

Karte    

Hellstugupiggen

Datum:
03.05.2015
Karte    

Memurutinder

Datum:
02.05.2015
Karte    

Knutshøe SØ2

Datum:
01.05.2015
Karte