Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Vettan - øytopp 18/400

Datum:
26.07.2020
Entfernung:
2,4km

Etter turen på Blåfjellet - Ny kommunetopp i Hitra kommune var det like greit å få med seg øytoppen på Hemnskjela. Etter å ha lest om knutsverre (Knut S. Andersen) sin opplevelse med åpen/låst bom, så stoppet vi ved bommen. det er jo uansett ikke lange biten. TRefsnes som hadde vært på toppen ventet i bilen sammen med kleggen og flåtten, mens jeg jeg gikk raskt opp til toppen. Utsikten var overraskende bra!

Karte    

Blåfjellet - Ny kommunetopp i Hitra kommune

Datum:
26.07.2020
Entfernung:
7,3km

Da var det på tide å komme seg opp på Hitras nye kommunetopp. Det var mange kommunesammenslåinger ved nyttår, men dette er såvidt jeg har funnet ut den eneste nye toppen som nå har blitt til en kommunetopp. Det skyldes selvsagt at Snillfjord ble delt mellom 3 kommuner, og at akkurat den delen hvor Blåfjellet ligger havnet i Hitra kommune og dermed utkonkurrerte den Mørkdalstuva som kommunetopp. Mørkdalstuva er dog fortsatt en øytopp :) Selv om vi, TRefsnes var selvsagt med, hadde lest at det skal være en merket rute rett opp lia fra sør ved utløpet av Fenestunnelen, så hadde vi bestemt oss for å gå fra Vingvågen p-lomme og følge samme rute som blant annet otto (Otto Lund) og Sola19 (Solveig Føreland) har gått tidligere. Litt knotete i starten, da stien ikke er like tydelig hele tiden. Men det sier seg nesten selv hvor man skal gå. Etterhvert som man kom >>>

Karte    

Smisetnebba - kommunetopp 53/404

Datum:
19.07.2020
Entfernung:
9,2km

Etter en nydelig tur til Kvannfjellet i går med min søster og hund, var det på tide med en tur med bror og niese på 10 år. Kommunetopp for meg, Stikk-ut topp for dem :) Parkerte på p-plassen, hvor det var sykt mye klegg. Heldigvis var de mest interessert i bilene. Kom oss raskt avgårde. Fin og godt merket sti hele veien til toppen, som man for øvrig ser stort sett hele veien. Brukte vel rundt 5 timer på turen, inkl 30 min pause på toppen.

Karte    

Kvannfjellet - kommunetopp 52/404

Datum:
18.07.2020
Entfernung:
9,9km

Parkerte for tidlig på nedre parkeringsplass. Burde minst kjørt til neste (øvre) parkering, ved grinda. Men kunne godt ha åpnet den også og kjørt helt frem til p-lommen der stien starter. Veien dit var mer enn fin nok. Etter noen hundre meter gjennom skogen, var det lett å gå hele veien til toppen på en god og fin sti. Tone (min søster) og Wilma var med.

Karte