Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Reinsjakt på Dovrefjell

Datum:
21.08.2018
Tourcharakter:
Jagd
Karte    

Storronden og Rondvasshøgdene

Datum:
12.08.2018
Entfernung:
20,4km

Siste dag av turen i Rondane. Da var det duket for tur opp på Storronden og over Rondvasshøgdene før Bjørnhollia og ned igjen til Straumbu. Startet i overskyet vær fra Rondvassbu. Noen deltakere fulgte Illmanndalen til Bjørnhollia og Straumbu. Resten av oss tok turen om toppene. Kjøligere vær en dagen før, men fortsatt en positiv gjeng på tur. Surt på toppen av Storronden men utover ryggen ble det letter i skydekket og været ble etterhvert bedre. Fint og rimelig lettgått område. Takk for noen flotte dager i Rondane!

Karte    

Smedeggen og Trolltind

Datum:
11.08.2018
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
11:30h
Entfernung:
20,0km

Dagen da den artigste delen av turen skulle gjennomføres traff vi godt på været. Det var flott Fjellvær, men med litt vind fra morgenen av som avtok utover dagen. Kom i veg klokka 08.50 og gikk rimelig raskt opp på Sørøst for Veslesmeden hvor vi tok en liten matpause i sola, derfra opp på Veslesmeden og en liten pause der. Derfra lett videre til oppstigninga opp til Storesmeden. Fant et klyvepunkt under en raud tauslynge. Et lite klyvepunkt som hadde gode tak, la også ut ei tauslynge som deltakerne kunne benytte seg av. Men mye løs stein rundt her. Videre rimelig lett å følge vardinga oppover til nord for Storesmeden. Så ryggen bort til Storesmeden. Flott vær her så vi tok en lenger pause her. Så ned vestryggen og opp på Trolltind. En fin rygg i starten, før vi måtte langt >>>

Simlepiggen og Indre Illmannhøe

Datum:
10.08.2018
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
13,0km

Etter frokost på Bjørnhollia gikk vi om Indre Illmannhøe og Simlepiggen til Rondvassbu. De serverer litt sen frokost i Rondane. At de ikke åpner frokost serveringa her og på Rondvassbu før klokka 08.00 syns jeg er rart da det ofte blir lange dager ute i fjellet. Regn og vind hele dagen gjorde at det var kaldt og surt i fjellet denne dagen. Derfor ble det ingen lange pauser på turen, men blide deltakere likevel. Godt å komme fram til Rondvassbu og få en varm dusj og middag servert. En fin tur i ruskevær over lave topper i Rondane. Appen registrerte ikke tracklog på turen og det ble laget ca. 10 turrapporter?? Hvorfor?

Karte    

Straumbu-Bjørnholia

Datum:
09.08.2018
Tourcharakter:
Bergtour
Entfernung:
6,8km

Årets siste tur som turleder. Møtte de andre på Straumbu og gikk inn til Bjørnholia. Fin sti hele vegen. Inne på Bjørnholia var det en god middag før vi gikk gjennom programmet for helga. Fint turvær på turen inn.

Karte