Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Suluhøgda

Datum:
01.10.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Tur sammen med pappa. Gikk i fra Tortjønnplassen. Først opp på Søre og så på de to nordre.

Karte    

Spåtind

Datum:
27.09.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Tur sammen med pappa. Parkerte ved sørenden av Synnfjorden. Derifra gikk vi fin sti opp til mast ved høyde 944 moh. Videre opp til Svartkampen. Derifra gikk vi på kryss og tverrs til Spåtind via Skarkampen, Midtstrangtjernhøgda og Høgkampen. Tilbake fra Spåtind gikk vi oppom et høydedrag rett øst for Spåtind og St. Olavskampen. En lang og fin tur i strålende vær.

Karte    

Bødalsnysætra

Datum:
26.09.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Tur sammen med pappa i forbindelse med åpningen av DNTs nye hytte i Vestfjellet. Gikk ofra Gryta ved Dokkvollene til Vestfjellhytta ved Bødalsnysætra. Der møtte vi tante Sigrid og tante Anne Grete. Derifra gikk vi til Bødalsnysætra og over beitet der til Grytkampen. Tilbake gikk vi over Søre Nysæterfjellet, Grytlifjellet og Horsjøfjellet.

Karte    

Store Bukkeholstind og Store Rauddalstind

Datum:
19.09.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Bukkeholstinder Jeg og pappa kjørte til Leirvassbu fredagskvelden for å være med på Peakbook-treffet. Lørdag var Store Bukkeholstind målet. Været var ikke spesielt pent, men det ble en ganske stor gruppe som gikk mot Bukkeholstindene. Vi fulgte stien mot Spiterstulen i Kyrkjeglupen til høyde 1499, derifra tok vi av rett nordover og gikk inn mot Tverrbytnede. Derifra var det en ganske bratt og lang motbakke opp til Store Bukkeholstind. Mye tåke og lite utsikt på toppen. På veg ned delte gruppa seg i to; noen gikk rett ned igjen, men noen av oss gikk videre mot Søre. Sørryggen besto av mange småtopper, vi var oppom alle. På Søre bedret været seg noe og vi fikk litt utsikt. Fra Søre gikk vi ned igjen til Visdalen og fulgte stien tilbake til Leirvassbu. Rauddalstinder Mye bedre vær >>>

Karte    

Skjervungfjellet og Svartkampen

Datum:
13.09.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Tur sammen med pappa i tåke og vind.

Karte    

Prestkampen og Bånseterkampene

Datum:
05.09.2015
Tourcharakter:
Bergtour
Karte    

Moslettbua

Datum:
06.08.2015
Tourcharakter:
Wanderung

Kvelstur med pappa. Gikk topptrimturen til Moslettbua.

Karte    

Røssjøkollane

Datum:
25.07.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Tur sammen med pappa. Vi parkerte ved Storlægerplassen og gikk over alle toppunktene på Røssjøkollane, Sørøstre først og Sørvestre sist. Først var vi oppom Veslejellet og bortom Røssjøkollhytta. En fin tur i fint, men litt kaldt vær. På turen hjem igjen stoppet vi ved utsiktsplassen ved Synnhallia og gikk på Synnhallberget og Middagstippen.

Karte    

Gråhøa og Trona

Datum:
19.07.2015
Tourcharakter:
Bergtour

Kjørte til Strand fjellstue sammen med pappa og Johannes. Gikk opp på Søre Gråhøa og videre til Storhøa via høydedraget øst for toppen. Etter å ha vært på Grøhøene reiste vi til Erlandshusan og tok et motbakkedrag opp til Trona triggpunkt. Jeg brukte 17.06. Gikk bortom hovedtoppen.

Karte    

Skibergfjell

Datum:
11.07.2015
Tourcharakter:
Jogging
Karte