Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Langrennstur til Skimten.

Datum:
28.01.2024
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
17,0km

Jeg har drevet og vasket og tørket støv de siste to ukene fordi jeg skal selge huset mitt, så etter første visning ville jeg ha en skitur for å sjekke hvor begredelig formen var. Det viste seg imidlertid at den ikke var så ille som fryktet. Det er nok mer trim i vaskekost og støvklut enn jeg trodde, men som sikkert enhver husmor vet:-) Turen ble gjennomført på felleski, noe som fungerte veldig bra. Det var 0 grader på Skimten, og noe mildere lengre nede.

Karte    

Snømåking etter vinterens heftigste snøvær.

Datum:
17.01.2024
Tourcharakter:
Spaziergang
Entfernung:
3,6km

Vinterens tetteste snøfall la igjen 30-40 cm snø på tomta mi. Manuell snømåking skulle vise seg å bli vinterens største fysiske utskeielse så langt. Vet ikke om det sier mest om formen min, men musklene som brukes for å skyve snøskuffen er jeg ikke vant til å bruke. Dessuten var det noe kaving i snøhaugene som også var tungt. Det beste med snømåkingen var at jeg denne uken fikk tilslaget på ny leilighet som jeg flytter til i juni, og dermed slipper jeg snømåking av gårdsplassen neste vinter, og vil være klar for mer tur. Neste vinter blir det kun 2 kvadretmeter balkong. Jippi:-) Huset er for øvrig til salgs;-)

Karte    

Kald tur fra Skiheisen til Strøtvet.

Datum:
15.01.2024
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
8,0km
Karte    

Kald skitur til kanskje Drammens varmeste sted.

Datum:
07.01.2024
Tourcharakter:
Langlauf
Entfernung:
11,9km

Startet med å ta skiheisen opp og gikk til Tverken først. Ble kald på hender og føtter, så det var fint å varme seg foran peisen på Tverken en liten stund. Der oppe var det nok litt mildere, for med et par enda varmere votter gikk det greit opp til Skimten, riktignok på veldig trått føre. Der oppe var det bare -10 grader, kanskje Drammens varmeste sted. Fikk noen solstråler der oppe, og så bar det rett ned til Kastanjesletta og bussen hjem.

Karte