Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Hemmelfjellet

Datum:
21.08.2018
Karte    

Deifjellet

Datum:
19.08.2018

Trimtur til Deifjellet i finværet.

Karte    

Langbrotkollen

Datum:
11.08.2018

Kjørte opp til Elgevasslii hvor vi parkerte og fulgte stien mot Elgevatnet. Tok av hovedstien og gikk til toppen. Det hadde regnet mye på fredag og natt til lørdag så det var ganske vått, men i dag var været fint med sol og lite vind.

Karte    

Rolighaugen Rolighaugen Vest

Datum:
23.07.2018

Knappkjølen er en skogteig i nærområde jeg bruker mye, bl.a.denne dagen.

Karte    

En topp i Sør-Fron

Datum:
21.07.2018

Parkerte ved Straumbu for å gå på Musvolkampen og en tur innom Bjørnhollia. Veldig varmt og plagsomt med mygg gjennom skogen. Fulgte stien inn til Bjørnhollia og gikk veien tilbake til der stien tar av mot Straumbu. Hele turen ca. 16 km.

Karte    

Tur til Store Sølnkletten

Datum:
16.07.2018

Vi syklet inn til Breisjøseter fra parkeringsplass ved Sjølisætra søndag 15.07, det var ingen god sykkelvei når vi hadde med oss sykkeltralle, det ble noen kilometer med trilling av sykler. Tok tiden til hjelp og kom fram til Breisjøseter i strålende og varmt vær. Vi hadde planer om overnatting i telt, men fikk plass inne på Breisjøseter hvor det var ledig mange rom. Det var lite folk i fjellet den dagen vi kom. Sto opp til strålende solskinn mandag morgen, spiste god frokost og la i vei på turen vår. Var spente på om det skulle bli for varmt å gå, men det var en god bris etter hvert som vi gjorde unna noen høydemetere. På toppen av Store Sølnkletten blåste det så mye at der ble det bare tatt noen bilder, vi fortsatte videre mot Spisskletten før vi fant en litt lunere >>>

Karte    

Tur til Gravskardhøgda

Datum:
07.07.2018

Turen startet med bil fra Skogli camping hvor vi svingte av ved Kvernbekken ca. 1 mil fra campingplassen. Kjørte gjennom hyttefeltet og parkerte der stien starter til Gravskardet, var da over tregrensa. Været var skyet og det var sur vind når vi startet. Fulgte stien så langt den gikk, og etter det brukte vi kartkurven for å finne letteste veien mot toppen. Der var det flere som hadde gått, litt slitt her og der i steinrøysa. Det var ei steinrøys helt til toppen. Været ble fint mens vi var på toppen med sol, men fortsatt kald vind. Fin tur ca. 13 km. tur/retur. Av vilt så vi, rype, heilo, steinskvett, heipiplerke og fossekall i Gravskardbekken.

Karte    

Eriksrudhøe - Strømbukampen

Datum:
16.06.2018

Parkerte ved Straumbu og gikk stien mot Breisjøsæter. Bratt stigning gjennom skogsterreng men for en flott utsikt når vi kom ut av skogen. Fortsatte videre og tok av stien mot Flatseter før vi gikk opp til Eriksrudhøe. Gikk samme veien tilbake for å få med oss Strømbukampen. Var heldige med været under hele turen. Hele turen var på 15 kilometer.

Karte    

Grytvola

Datum:
02.06.2018

Veien opp til Haugasætera var stengt. Parkerte bilen ved bommen, gikk veien opp og forbi Haugasæter til merket tursti. Fulgte stien opp til en stor varde. Det ble en liten kvil ved varden for og se på turen videre. Det gikk av en sti fra varden retning Grytvola, fulgte den og kom til toppen. Stien er ikke avmerket på kartet. Vi så og hørte...rype, heilo og steinskvett. Flott turvær... Tur retur 17 km.

Karte    

Sykkeltur - Ingridsberget rundt + Toppen

Datum:
20.05.2018

Sykkeltur i finværet med litt gåing til toppen. Hele turen ca22km. Lite å se og høre i skogen i dag. 2 hoggormer, 1musvåk....men en fin tur. Evy var med på turen.

Karte