Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Gesammelte Listen

Tur til Venberget i morgentåke og skareføre

Datum:
25.03.2016

I dag var jeg oppe tidlig for å ta en skitur på skaren. Valget ble Venberget. Tåken lå lavt i dag, men begynte å lette da jeg var på tur hjem. Orrfuglleiken var på hell da jeg passerte myren. Ellers av fugler å se var: Korsnebb, Svartspett, Røy og spor av Tiur og i tillegg spor av elg.

Karte    

Grasberget

Datum:
22.03.2016

En formiddags tur til Grasberget, skiføret var helt supert. Bra utsikt fra den toppen også. Kjørte inn ved Søre-Osen Snekkeri.

Karte    

Pershusfjellet

Datum:
20.03.2016
Karte    

Sesongens første overnatting ute.

Datum:
19.03.2016

Dag 1 I dag ble jeg med Arne til Jevnaker. Kjørte fra Rena kl 0900 og var framme ved startpunktet Øvre Finneplassen kl1450. Med sol og silkeføre fulgte vi en skogsbilveg 1,5km Nordover. Så svingte vi skituppene mot sør å gikk mot toppen Samsjøberga. Valget ble denne ruta for å slippe de bratteste partiene. På toppen ble det knipset noen bilder og klargjort for overnatting. Av fugler vi så og hørte: Kjøttmeis, Trekryper, Korsnebb, Orrhane, Ravn. Spor og sportegn: Elg, Hare, Jerpe, Tiur, Lirype. Dag 2 Vi våknet til sol og noen kuldegrader. Spiste frokost, pakket sammen og gikk samme vei ned til bilen. Det var skareføre så jeg er glad jeg hadde fellene på skiene. Fikk utstyret inn i bilen og satte kursen mot neste mål som var Tverrsjøstallen, veien opp Svennådalen var bare en skøytebane >>>

Karte    

To Røde en Grønn

Datum:
12.03.2016

I dag var det tåke som lå lavt hele dagen,og litt vind. Men en fin tur likevel. Oppkjørte løyper i dag også. Det ble 18km på skiene. Kjørte inn ved Søre Osen snekkeri.

Karte