Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Archiv - Nach Geografie

Facebook

Gloføken

Datum:
26.06.2008
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
4:00h

Kløvtur med sommerhundekjørerskolen til Gloføkkampen og Gloføken. Det var jeg som foreslo å stikke oppom Gloføken. Jeg og Iver hadde litt intern konkurranse om å komme først opp til sistnevnte topp en seier undertegnede tok hjem;-)

Karte    

Gloføkkampen

Datum:
26.06.2007
Tourcharakter:
Bergtour
Tourlänge:
3:38h

Forsov meg! De andre var på vei til Gloføkkampen på åretes Sommerhundekjørerskole. Pakket uten niste og frokost og syklet til Gloføklia. Snøreløp oppover og tok gjengen igjen. Hadde noen pauser på vei opp til skaret. Jeg snøreløp opp på 1298-toppen før jeg løp opp på Gloføkkampen på 1325. Hadde pause ved tjernet nordvest for toppen før vi returnerte til Johnsgård.

Karte    

Gloføkkampen

Datum:
30.06.2006
Tourcharakter:
Bergtour
Karte    

Tur med SHKS

Datum:
23.06.2004
Tourcharakter:
Bergtour

Dette var første gangen jeg deltok på Sommerhundekjørerskolen del 2 i regi av Norges hundekjørerforbund på Johnsgård turistsenter. En hel uke med trening, både med og uten hund. En av dagene ble det tradisjonen tro en kløvtur opp på Gloføkkampen i deilig vær. Fin sti til topps fra Johnsgård!

Karte    

Markant topp

Datum:
30.07.2003
Tourcharakter:
Bergtour

Startet fra Spekedalssætra og fulgte en sti opp mot toppen. Kjempekul topp med panorama! En del ur opp til toppunktet.

Karte    

Glemte kamera på denne kremturen

Datum:
29.07.2003
Tourcharakter:
Bergtour

En lang tur i fint vær, men uten kamera som vi glemte igjen ved teltet. Startet ved Gjota og første toppen i dag var Nordre Sølen, det gikk god sti til østsida av toppen. Overraskende nok stod det en reinsdyrsflokk på toppen! Videre gikk vi ned i skaret og opp på Store Rendalssølen, flott utsikt i alle kanter. Vi orket også den siste Sølen (søre) fra Skardstjønna. En fantastisk flott tur! Til kvelds fikk bikkja deilig potefett på labbene!

Karte