Archiv - Nach Datum

Archiv - Nach Aktivität

Archiv - Nach Geografie

Facebook

Knutshøe rundt med packraft

Datum:
09.10.2022
Tourcharakter:
Kayaking
Tourlänge:
6:34h
Entfernung:
15,1km

Repetisjon av gårsdagens tur med packraft rundt Knutshøe. Denne gangen med en sprek damegjeng. Valgte å ta ut lufta av packraften mellom hvert padleparti. Blåste friskt i dag også med motvind nedover Leirungsdalen og god medvind over både Gjende og Nedre Leirungen. Valgte å padle ut til Leirungsbuin før vi ruslet opp til parkeringsplassen ved hovedveien. Måtte derfor bruke to forskjellige biler. Fin tur!

Karte    

Knutshøe rundt med packraft

Datum:
08.10.2022
Tourcharakter:
Kayaking
Tourlänge:
6:50h
Entfernung:
16,2km

Guidet packraft-tur rundt Knutshøe. En fantastisk tur! Hadde med tre karer, men én måtte snu pga hull i packraften og vi klarte ikke å finne hullet. Startet ved Vargebakken og fulgte stien nedover Leirungsdalen snaut 3 km før vi satte packraftene ut på elva. Fine meandersvinger nedover Leirungsåe til Øvre Leirungen, men dessverre kraftig motvind nedover her som gjorde at vi tok packraftene opp på land like før vannet. Det skulle heller ikke vært noe mindre vann i elva enn det var. Prøvde å bære packraftene på sekken uten å ta ut lufta, men det var håpløst. Like greit å blåse dem opp en gang til. Ble en rast ved hytta på nordsiden av Øvre Leirungen før vi fortsatte stien bort til Gjende. Padlet langs vannkanten på Gjende bort til Leirungsholet. Deretter vandret vi over >>>

Karte    

Eventyrklatring i Heidal

Datum:
07.10.2022
Tourcharakter:
Alpinklettern
Tourlänge:
5:10h
Entfernung:
4,7km
Karte    

Leirungsåe befaring

Datum:
05.10.2022
Tourcharakter:
Kayaking
Tourlänge:
2:42h
Entfernung:
12,8km

Befaringstur i skikkelig vått høstvær. Gikk fra Vargebakken og nedover Leirungsdalen ca. 3 km før jeg satte ut packraften på elva og padlet til utoset av Øvre Leirungen før jeg gikk oppover. Akkurat tilstrekkelig med vann i elva til at jeg kunne padle sammenhengende. Gikk deretter opp igjen til Vargebakken.

Karte    

Sikkilsdalsseter runde

Datum:
01.10.2022
Tourcharakter:
Wanderung
Tourlänge:
8:55h
Entfernung:
30,3km

Føringstur for en dansk gruppe som bodde på Gjendesheim. Ble en god og lang tur i fuktig høstvær. Gikk stien fra Maurvangen til Sikkilsdalsseter. Deretter på bilvei til Åkresætra og sti vestover via Ingulsjøen til Kampen der vi hadde en annen bil stående.

Karte