Archive - Date

Collected lists

Krokvassfjellet winterland

Date:
23.01.2015
Duration:
1:26h
Distance:
5.4km

Det hadde snødd mye siden forrige tur. Et fantastisk vær, -15 grader og sol. Turen ble egentlig slitsom nok siden jeg måtte brøyte spor i 30 cm pudder i den oppkjørte skiløypa, men jeg går jo ikke tur for ikke å bli sliten heller. Sola varmet godt innunder Krokvassfjellet. Finere vinterlandskap kan det vel nesten ikke bli.

Map     2 comments

Spåtind fra øst

Date:
09.01.2015
Characteristic:
Backcountry skiing
Duration:
3:22h
Distance:
17.1km

Etter over 30 turer på Spåtind var det litt artig å gå en ny rute til toppen. Denne ruta er kanskje av de fineste på ski, med sola i ansiktet hele veien og jevn og fin oppstigning. Det var meldt tilskyende, og det ble det. Ved parkeringslomma ved Svinningseterbrua var det -17 grader, dagens kaldeste på bilturen hit. Ikke noe nyoppkjørt spor, 15 cm nysnø over gammel løype opp til snaufjellet. Fint føre på fjellet, lite vind, men relativt kjølig. Ingen andre mennesker å se denne dagen. Flott lys og sol i starten, men så ble det ganske grått.

Map     2 comments

Luskaråsen med snowracer

Date:
01.01.2015
Duration:
0:58h
Distance:
2.8km

Nyttårshelg på hytta. Det var dårlig skiføre, og mor slet fortsatt med lungebetennelsen sin, så vi gikk på Luskaråsen både nyttårsaften og 1. nyttårsdag. Tur med to snowracere er alltid moro, og denne dagen var snøen blitt litt kaldere etter mildværet slik at det gikk skikkelig unna nedover bakkene.

Map