Archive - Date

Collected lists

Glittertinden med Ola

Date:
26.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:02h
Distance:
20.9km

Vi hadde planlagt Glittertind ganske lenge allerede, Ola og jeg. Med finvær og i kombinasjon med en teltovernatting dro vi til Jotunheimen alle fem. Ca 1 km før Glitterheim fant vi en fin teltplass, men myggen var i flertall så det ble en urettferdig kamp. Guttene sovnet ikke så fort, men kl 23 sovnet Oskar som sistemann. Etter en grei natt var det tid for tur på Ola og meg, mens de andre tok seg en tur til Glitterheim og koste seg i fjellet (så godt det lot seg gjøre med all myggen). Vi gikk rett fra teltplassen og kom inn på stien et godt stykke ovenfor Glitterheim. Bakken oppover var lang, men Ola gikk fort og høydemetrene gikk unna. Oppe på toppryggen lå det ikke mye snø lenger. Breen på toppen var steinhard, så vi måtte går rundt på nedsiden og opp fra vest. Det var ikke >>>

Map    

Skarvemellen med Line

Date:
21.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:34h
Distance:
4.9km

Tur med søster Line. Varmt, veldig varmt. Litt mye å passe på med tre gutter og mange små skrenter, men ellers en fin topptur. Turen ble avsluttet med bad i Rennsennvannet ved hytta siden vi ikke fant noen grei badeplass ved Skarvemellen.

Map    

Mugnetinden

Date:
19.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
7:25h
Distance:
11.5km

Mugnetinden ligger midt i utsikten vår fra hytta i Valdres. Med ca 750 meter opp ca 12 km visste vi at det ble en drøy tur for guttene, men vi satt av denne fine sommerdagen. Fin sti hele veien til topps og mye folk på tur. Opp første halvdelen gikk det litt trått for Eirik, men etter det løsnet det fullstendig og resten av turen gikk som en lek. Oskar måtte sitte en del i bæremeis, men gikk også mye selv. Eirik rotet seg borti et jordvepsebord med mange sinte veps på veien ned, og fikk skikkelig skrekken. Men det gikk heldigvis bra.

Map    

Rundemellen

Date:
17.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:32h
Distance:
6.1km

Sommerferie i Valdres. Vi gikk turen denne gangen fra hyttefeltet i Øyangen. Oskar tuslet og gikk mye av veien selv. På tilbaketuren ble det bading i tjernet langs stien. Skikkelig god temperatur i vannet, så alle kom seg uti.

Map    

Lojstahajd

Date:
11.07.2014
Map    

Ormtjernkampen

Date:
05.07.2014
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:16h
Distance:
10.0km

Fin tur med alle guttene over Ormtjernkampen. Vi syklet fra hovedveien slik at det ble litt mer enn bare turen opp og ned. Vekslende vær, men som alltid fint å være ute.

Map