Archive - Date

Collected lists

Dyrtjørnhøe-Griningsdalshøe

Date:
24.08.2012
Duration:
7:37h
Distance:
17.3km

Tur med far og bror til Sjodalen. Veien inn til Griningsdalen var stengt pga. gravearbeid, så vi valgte å gå fra Stuttgongfossen. Skiftende vær med tåke i starten, sol innimellom og vindstille stort sett hele turen. Egentlig verdens beste turvær for min del på slike turer. Mye lettgått terreng og flott natur med panoramautsikt mot Jotunheimen og områdene rundt. Griningsdalsryggen er en utrolig flott rygg å gå på, så det ble et par ekstra pauser bare for å nyte opplevelsene. Godt å kjenne at det er liv i kroppen, og ikke minst artig å ha med en så sprek far.

Map    

Fusjeberget

Date:
20.08.2012
Map    

Vågskardfjellet fisketur

Date:
16.08.2012
Duration:
8:00h
Distance:
12.0km

Rundtur over Vågskardfjellet med far. +1 grader ved start, +20 ved avslutning av turen. Lite molte i fjellet i år, men fisken klarer vi å lure hvert år. En flott rundtur i trivelig Gausdal-natur.

Map    

Skarvvola teltovernatting med tre små

Date:
12.08.2012
Characteristic:
Hike
Duration:
24:00h
Distance:
4.0km

En helg med fantastisk værmelding passet utmerket for en teltovernatting med alle tre guttene. Vi valgte å telte ved Åsdalstjønna ved Friisvegen. Fisket her var dårlig, men ellers var det en utmerket plass for teltovernatting med smårollinger. Vi grillet pølser på bål fyrt med medbrakt ved, og guttene lekte masse i området rundt teltet. Leggetid var høydepunktet denne kvelden, og etter en del uro i teltet sovnet guttene, minstemann først. Gutta sov godt, og vi våknet til knallvær. Shortsen kunne brukes ute ved frokosten allerde kl 0630! Jeg syntes vi måtte få med en tur, og da ble Skarvvola et naturlig valg. Turen hit gikk lett, og toppen var fin med god utsikt i alle retninger. Et veldig greit området for små barneføtter. Og jammen ble ikke dette topp nummer 600 med pf over >>>

Map     1 comment

Synhaugen fisketur

Date:
05.08.2012

Ola ville helst fiske og Eirik ville gå tur. Så da gjorde vi begge deler denne dagen. Synhaugen er ikke rare turen egentlig, men veldig fin utsikt. Fiskinga gikk også fint med 2 fine ørreter til Eirik og 1 til Ola.

Map    

Raudhorn med Helgesen

Date:
03.08.2012
Duration:
4:40h
Distance:
5.4km

Vi møtte Morten og Linn Therese inne ved Rauddalen skisenter midt på dagen fredag. Værmeldinga var ikke bra, men vi satset på at den ikke stemte. Og den gjorde den heldigvis ikke. Bratta opp til snaufjellet var myggfull, svett og ikke spesielt morsom for Eirik. Resultatet av det ble rundt 30 kg på skuldrene til far med to gutter som ville sitte på. Mor hjalp også til litt. Turen over snaufjellet var fin, og toppen kom stadig nærmere. Klyvingen siste partiet var spennende med to gutter som ikke helt hørte etter og en som satt i bæremeis. Utsikten fra toppen var igrunn svært fin. Returen var litt lang for guttene, men det gikk greit. Myggen gjorde alt for å hisse opp Trine, og det klarte den ganske bra. Takk for en fin tur, Morten og Linn Therese.

Map     1 comment

Kråkhugukampen

Date:
01.08.2012
Map