Knetur på Kråkhugu (27.09.2014)


Characteristic Hillwalk
Duration 1h 06min
Map
Ascents Kråkhugukampen (952m) 27.09.2014

Kneet mitt er ikke helt bra. Det har en tendens til å vri seg med smerte og stivhet som resultat. MR viser noe bla. noe menisk-greier. Forrige helg toppet det seg med grottetur i Dumdslsgrottene, det skulle jeg aldri ha gjort med mitt kne. Krabbing og åling er omtrent den verste påkjenningen for kneet mitt. Men nok om det. Etter en uke med småhalting måtte jeg prøve meg en tur igjen. Kråkhugukampen er en fin topp ikke så langt unna. Det blåste noe helt fenomenalt og de gule bladene takket for seg for denne sesongen. Kneet var stivt og rart, men jeg fikk meg en tur. Det ble iallfall ikke verre av å gå. Ortoped neste.

Fin høststemning på toppen.
Fin høststemning på toppen.

User comments

  • -
    avatar

    Missing title

    Written by Nils 28.09.2014 11:20

    Uffda, kneproblemer er en toppbestigers verste fiende nesten... Hofte og ankel bør selvsagt også være i orden, men kne er liksom det verste. Fikk tidlig i "karrieren" trøbbel med det ene kneet jeg også, men det forsvant etter at jeg begynte med staver. Håper virkelig du får orden på det, Kim! Du er jo bare halvveis i din "karriere"... ;-) Du får komme til oss i Oslo. Jeg jobber jo i Norges største ortopedibedrift. Vi har lege hos oss, og mange dyktige ortopediingeniører. :-)

  • -
    avatar

    "Så deg;) "

    Written by Atomsilda 28.09.2014 09:45

    Jeg var i de dype Snertingdalsskogene i går. Så bort på Kråkhugukampen jeg da! Blir nok en tur i de områdene i dag.

  • -
    avatar

    Knær som...

    Written by mortenh 28.09.2014 09:42

    Knær som ikke funker som de skal, er no driit!

    Huffda, visste ikke at du led deg gjennom grottene sist helg. Snart kommer skisesongen. Det blir bedre eller? For grottetur med ski har du vel ingen planer om?

    • -
      avatar

      Sv: Knær som...

      Written by bergtatt 28.09.2014 10:04

      Ski er forhåpentligvis bedre ja. Men det er mange nye topper som er lett tilgjengelig for meg fortsatt, så litt påfyll på listene blir det nok også med skranglete kne :-). Jeg er jo litt spent på om det blir operasjon eller ikke. Kneet blir iallfall ikke bedre med årene.

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text:
You need to be logged in to write comments.