Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Viafjellet

Date:
16.06.2017

Karoline trengte å lufte seg midt i all eksamenslesingen, og da nøler jeg ikke med å si ja når hun spør om jeg vil bli med på fjellet en tur. Vi har vært på Viafjellet før, men i dag skulle vi ta en annen rute :-) Det var en bløt og gjørmete tur uten mye å bjeffe på, men jeg var ganske sliten etterpå! Takk for turen, Karoline! Voff!

Map     1 comment

Førdsnipa

Date:
14.06.2017

I dag hadde vi en lang biltur til Førde som var utrolig kjedelig fordi jeg måtte sitte på gulvet hele tiden, og ikke i bilsetet sånn som jeg pleier... Etter litt tid skulle vi endelig på tur! Denne gangen skulle vi gå Førdsnipa. På vei oppover fikk vi se sau, men jeg fikk ikke lov til å hilse på de... Takk for turen, Karoline! Voff!

Map    

Lyderhorn

Date:
12.06.2017

Jeg hadde jo hviledag i går, men i dag fikk jeg endelig lov til å bli med Karoline på Lyderhorn. Her hadde jeg aldri vært før, og det hadde ikke de heller. Det var veldig vått og gjørmete oppover, men det stopper ikke meg fra å hoppe i de verste gjørmepyttene! Det eneste som er dumt med det er at jeg må dusje når jeg kommer hjem... Men turen opp til Lyderhorn var veldig gøy :-) Takk for turen, Karoline! Voff!

Map    

Hviledag

Date:
11.06.2017

I dag hadde jeg hviledag, men Gunski (Gunnar Aavik) , karro (Marianne Søvik) og Karoline var en tur på Skåldalsfjellet fordi enkelte skulle ta en PF100-topp. De viste meg noen bilder: Neste gang vil jeg også bli med! Voff!

Map    

Klatring i Øygarden

Date:
10.06.2017
Characteristic:
Sport climbing

I dag ble det en lang biltur til Øygarden sammen med Karoline. Jeg var litt usikker på hva vi skulle, men jeg ble veldig gira da jeg så at det var sauer der vi skulle! Jeg har ikke sett sauer på en stund, og jeg hadde såå lyst til å hilse på de, men Karoline lot meg ikke få lov... Til slutt kom vi ned i en slags bukt og der skulle vi visst ikke gå lengre. Etter hvert skjønte jeg at vi skulle klatre fordi det har jeg vært med på én gang før, men det var på Beachen i Stryn. Selvom det ikke ble noen fjelltur eller fottur som jeg er vandt med var det gøy å være med og passe på at blant annet måkene ikke plaget de andre mens de klatret. Takk for turen! Voff!

Map     2 comments

Min første kanotur :-)

Date:
09.06.2017

I dag var en ordentlig regndag og jeg trodde at jeg skulle få lov til å slappe av, men Karoline tok meg med på en lang biltur til en plass hvor jeg ikke hadde vært før: Bruvoll Camping på Lindås. Hun var ganske treig med å gjøre seg klar til tur etter vi var kommet fram, men vi skulle visst ikke gå i dag, men padle i kano. Jeg hadde aldri sett en kano før og jeg er egentlig ikke så glad i vann, men Karoline tvang meg oppi. Det var litt skummelt i starten, men jeg fikk lov til å stå helt framme slik at jeg kunne ha full oversikt over hvor vi skulle. Etter litt tid i kano og litt gåing mellom vann kom vi endelig fram til en plass hvor vi skulle fyre bål. Det regnet masse og jeg ble ganske våt. Vi måtte padle i kano tilbake også, men denne gangen var jeg litt roligere fordi jeg >>>

Map    

Løvstakken

Date:
07.06.2017

Turen gikk til Løvstakken sammen med Karoline. Heldigvis var hun tidlig oppe sånn at jeg slapp å stirre og mase så mye om å gå på tur. Det var masse spennende lukter oppover uten å møte på noen andre hunder før vi var kommet opp på toppen. Den siste delen før toppen begynte Karoline å løpe. Jeg vet ikke hvorfor hun begynte å løpe, men jeg løp nå etter. Oppe på toppen var det heldigvis en sølepytt som jeg kunne drikke av. Nedover traff vi noen flere hunder som jeg fikk satt på plass så godt jeg kunne uten at Karoline kjeftet på meg.

Map     1 comment

Tur i Aurland

Date:
06.06.2017

Etter to måneder i Årdalstangen med masse forskjellige turer og noen kjedelige timer når Karoline var på jobb var det på tide å komme hjem til Bergen igjen en liten tur. Vi kjørte mot Bergen med et stopp i Aurland. Der hadde jeg aldri vært før, så du kan jaggu tro jeg hadde mye å få kontroll på! Heldigvis var vi over tregrensen sånn at jeg hadde god oversikt over området og kunne se hver eneste lille fugl eller menneske som kom inn på vårt territorium. Vi gikk ikke helt opp på toppen, men vi gikk på et utsiktspunkt der jeg kunne speide enda lengre!

Map     1 comment