Kontooppgradering

Content
Language
Adviser mortenh - Get in touch with mortenh for questions regarding this article.

Kontooppgradering

Det er to ulike kontotyper på peakbook.org.
  • Vanlig - Standard konto som omfatter all kjernefunksjonaliteten på peakbook.org, inkludert ubegrenset antall turer og toppsamling etter lister.
  • GSM - Golden Summits Membership. Dette er navnet på vår fordelskonto som gir deg en rekke ekstrafordeler. Klikk på lenken for å se en tabell med de fleste fordelene.

Grenser finner du på profilsiden din under fanen kontoinformasjon når du er innlogget.

Praktisk oppgradering

Priser for oppgradert konto regnes i credits. En credit koster ca. 44,30 kr. inkl. mva. GSM-konto koster 1 credit pr. 30-dagers periode. Beløpet kan betales via VIPPS (Tlf. 47907848 - Morten Helgesen, mrk. med ditt brukernavn eller bankoverføring til kontonr. 2135.30.36243 (Glittertind Forlag AS). Minste antall er 9 perioder, totalt kr. 399. Merk betalingen med ditt brukernavn. Gi beskjed om at overføringen er gjennomført så blir kontoen din oppgradert med en gang vi mottar meldingen.
Har du oppgradert konto vil du kunne se saldo og transaksjoner under fanen "kontoinnstillinger" på din profilside.

Nytt fra 2021. Vi har redusert prisen noe på totaltpakken, men økt periodeprisen en del. Ny pris 399 mot 440 tidligere. Vi ser oss nødt til å gjøre detta da vi har våre kostnader i EURO og kursen har vært ganske ugunstig et par år nå. Etter å ha avventet en god stund, tar vi nå konsekvensene av dette.

User comments

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text: