Peakbooktreff 2014

Velkommen!!!
Velkommen!!!
Klikk på kartet for en dynamisk versjon i nytt vindu..
Foreløpig program. Klikk på bildet for å se det i full størrelse. PS! En lettere revidert versjon av programmet er lagt ut på Facebooksiden. Den avviker såvidt fra denne her.
Foreløpig program. Klikk på bildet for å se det i full størrelse. PS! En lettere revidert versjon av programmet er lagt ut på Facebooksiden. Den avviker såvidt fra denne her.

Peakbooktreff september 2014

Fra 18.-21. september ønsker vi velkommen til det første Peakbooktreffet i historien. Det blir på Leirvassbu, bokstavelig talt midt i smørøyet for alle toppturinteresserte. Bli med på en alle tiders fjell-helg med et spennende program og møt andre turinteresserte, peakbookmedlemmer eller ei.

  • Her finner du mer informasjon om hva som skjer under Peakbook Summit 2014:

-> TURER OG AKTIVITETER

Stedet

Leirvassbu ligger vel 1400 meter over havet, ikke så langt unna hjertet av Jotunheimen og er omgitt av høyfjellsdaler, innsjøer, isbreer og ikke minst tallrike tinder og topper over 2000 meter (samt noen under). Her er flotte ryggtraverser og enkeltstående topper, kort og godt noe for en hver smak. Leirvassbu er også ypperlig for barnefamilier som vil på topptur eller andre som rett og slett ikke vil gå så langt. Med sin høye beliggenhet er det relativt overkommelig for de fleste å få seg en 2000-metertopp eller flere.
Helga 18.-21. september er Leirvassbu åpent eksklusivt for treffet.

Leirvassbu ligger vakkert til ved Leirvatnet i hjertet av Jotunheimen.
Leirvassbu ligger vakkert til ved Leirvatnet i hjertet av Jotunheimen.

Treffet

Vi legger opp til å ha litt program gjennom hele helga for å gjøre oppholdet mer spennende, interessant og minneverdig. Noen biter er på plass, og flere kommer etter hvert, men i grove trekk er det klart hvordan det blir og ikke minst hva det vil innholde:
  • Bildeforedrag
  • Koordinerte fellesturer
  • Peakbook brukerseminar
  • Fjell-quiz med flotte premier.

Bildeforedrag

Det blir tre som kommer og holder bildeforedrag.

  • Peakbookbrukerne Otto og Inger Lise som har besteget alle kommunetopper og øytopper i Norge, i tillegg til de fleste 2000-metertopper og en lang rekke andre fjell. Knapt noen har vært på så mange topper over det langstrakte landet vårt som disse to. Noen av disse turene ble dessuten til bok våren 2013.
  • Eventyreren Sindre Sørhus som satte seg som mål å sette verdensrekord i europeisk nasjonstoppsamling kommer og forteller om sitt eventyrlige prosjekt som gikk ut på å bestige samtlige nasjonstopper i Europa i løpet av en sommer. Ting gikk kanskje ikke helt som planlagt, men det ble en reise full av opplevelser, kanskje vel så mye mellom toppene som på dem. Dette har blitt til et humørfylt og morsomt foredrag som er vel verdt å få med seg.
  • Sondre Kvambekk, ung komet, som etter hvert har blitt godt kjent i toppturmiljøet, forteller og viser bilder fra sitt prosjekt alle 2000-metertoppene i Norge. Noe han gjorde ferdig som yngste noensinne i en alder av 19. Det begynner å bli noen år og ikke minst mange turer siden, men det var dette som virkelig satte fart i toppturinteressen til Sondre.

Koordinerte turer

Det vil bli guidede og koordinerte turer til turmål rundt Leirvassbu.

Fellesturene er i utgangspunktet gratis for deltakere på treffet, men noen vil av naturlige årsaker ha et maks. antall deltakere. Program og påmeldingsinstruksjoner kommer noen måneder før treffet.
Det kan imidlertid hende at vi setter opp enkelte rene føringsturer, med litt mer tradisjonelt deltaker/fører-ansvarsforhold. På slike vil det være deltakeravgift, dog ganske symbolsk.

-> TURER OG AKTIVITETER

Peakbook brukerseminar

Litt avhengig av interesse og behov vil det bli brukerseminar hvor en del funksjoner og muligheter ved Peakbook blir demonstrert. Det blir muligheter for å stille spørsmål, lære ting og komme i dialog med utviklerne.

Fjell-quiz

Lørdag kveld blir det fjell-quiz i peisestua med flotte premier.

Priser og bestilling

"Festivalbilletter" kjøpes direkte av Peakbook, mens mat og opphold bookes direkte hos Leirvassbu. Pris for deltakelse er 350 kr. Dersom man er GSM medlem på bestillingstidpsunktet er prisen 300 kr. (Gjelder ikke om man har gratis oppgradert prøvemedlemsskap). Prisen er den samme om man kommer torsdag, fredag eller lørdag.
Vi har foreløpig satt tak på 150 plasser. Samtidig for at det ikke skal bli et dundrende tapsprosjekt for verken oss eller Leirvassbu har vi sagt at det må være minst 75 som har bestilt og betalt billett før påsken 2014. Ellers må vi dessverre avlyse. Så ikke vent unødig lenge med å bestille. Sett av helga i kalenderen og bestill i dag!
Bestill på epost til info @ peakbook.org. Oppgi navn på alle deltakere du bestiller for, samt adresse, mobilnummer og en epostadresse på én kontaktperson i gruppa. Oppgi også allerede nå dersom du vet om du blir boende i telt eller ikke.
"Festivalbilletter" refunderes kun dersom arrangementet avlyses, men man kan gjerne overdra "billettene" til andre om noe kommer i veien.

Priser på telt, rom og mat på Leirvassbu kommer senere.

Skriv gjerne spørsmål som kan være av interesse for flere i kommentarfeltet nedenfor, så vil vi svare der. Siden vil bli jevnlig oppdatert, så merk den gjerne som favoritt ved å trykke på stjerna til høyre for tittelen øverst. Da finner du artikkelen enkelt via "Min Peakbook" og menyvalget "Mine favoritter".

Meld dere også på Facebookgruppa til arrangementet HER og inviter gjerne venner!

Priser helpensjon Leirvassbu
Nedenfor følger priser for helpensjon. Dersom man ønsker å bo men ordne seg helt eller delvis med mat selv, fås prisen oppgitt ved bestilling.

Helpensjon:
  • Enkeltrom med bad: kr 1025,- pr døgn.
  • Dobbeltrom med bad: kr 875,- pr person pr døgn.
  • 3-sengsrom med bad: kr 860,- pr person pr døgn.

Rommene med bad er ferdig oppredd med sengetøy og håndklær.

  • Enkeltrom med vask (dusj/wc på gangen): kr 825,- pr døgn.
  • Dobbeltrom med vask (dusj/wc på gangen): kr 695,- pr person pr døgn.
  • 3- og 4-sengsrom med vask (dusj/wc på gangen): kr 670,- pr person pr døgn.
  • Små 4-sengs køyerom (vask/dusj/wc på gangen): kr 590,- pr person pr. døgn (disse rommene selges pr seng, blir fylt opp fortløpende).
I alle rom uten eget bad må gjestene ta med eget sengetøy/lakenpose og håndklær, eller de kan leie her:
  • Sengetøy kr 85,- pr sett og håndklær kr 25,- pr sett.
  • Teltavgiften er på kr 60,- pr person pr døgn. Da kan de bruke toalett/dusj/tørkerom/fellesareal inne. Det samme gjelder for deltakere med bobil.
For de som telter eller som ikke ønsker helpensjon, men ønsker å kjøpe enkeltmåltider er prisene:>
  • Frokost: kr 100,-
  • Niste med fylling av termos med kaffe/te/saft: kr 100,-
  • 3-retters middag: kr 315,-

Disse prisene gjelder for voksne og ungdom fra og med fylte 14 år. Egne priser for barn oppgis ved forespørsel.

Ta med barna!

Er dere en turglad familie? Ta med barna da vel? Det vil bli fellesturer spesielt rettet inn mot barn, og barn under 16 år i følge med voksne betaler ingen "festivalbillett". Dersom det blir mange barn med på treffet vil vi forsøke å organisere ytterligere aktiviteter for barn.

Billettstatus

09.11.2013: 18/150 billetter booket. 57 igjen før påske for å nå minstetallet for gjennomføring.
19.11.2013: 31/150 billetter booket. 44 igjen før påske for å nå minstetallet for gjennomføring.
21.01.2014: 42/150 billetter booket. 33 igjen før påske for å nå minstetallet for gjennomføring.
22.04.2014: Ikke helt oversikten, men vi nådde såvidt minstemålet for gjennomføring, så det blir arrangement!
12.05.2014: 80/150 billetter booket. 70 igjen før det i prinsippet er fulltegnet.

PB2014-rapporten
PB2016
SUMMITIV

User comments

  • -
    avatar

    Du herlige fjell :)

    Written by oladohl 29.08.2014 11:12

    Gleder meg :) Dette blir gøy :)

    "Tap for all del ikke lysten til å gå. Jeg går meg til det daglige velbefinnende hver dag, og jeg går fra enhver sykdom. Jeg går meg til mine beste tanker, og jeg kjenner ikke en tanke så tung at man ikke kan gå fra den. Når man slik fortsetter å gå, så går det nok."

    (Søren Kierkegaard)

    • -
      avatar

      Sv: Du herlige fjell :)

      Written by ligroenb 29.08.2014 18:09

      Flotte ord fra en flott tenker :-)

  • -
    avatar

    Missing title

    Written by repelo 09.05.2014 10:52

    Skjønner ikke hvorfor det skal være motstand mot å informere om deltakere på Peakbooktreffet. Melder man seg på et skirenn er det å lese deltakerlista på forhånd et spenningsmoment. Litt artig vite hvem man treffer.

    • -
      avatar

      Sv:

      Written by mortenh 12.05.2014 21:21

      De færreste har vel noe i mot det, men dette er ingen idrettskonkurranse, og så lenge det ikke er informert ved påmelding at man blir offentligjort på deltakerliste på nettet, så gjør vi ikke det. Hadde vi gjort det, kan du være sikker på at det er en som hadde mislikt det.

      Men jeg kan si såpass som at det er en god blanding både aldersmessig, kjønnsmessig og erfaringsmessig. Alt fra mange av de mest aktive profilene på Peakbook via helt de som ikke akkurat er veldig aktive på siden til barnefamilier.

      Generelt tror jeg det blir en veldig fin gjeng med nesten bare over snittet fjellinteresserte mennesker.

      • +
        avatar

        Sv: Sv:

        Written by repelo 12.05.2014 22:27
  • -
    avatar

    Missing title

    Written by ligroenb 08.05.2014 22:29

    Det er ikke så viktig. Vi får vente i spenning ;-)

  • -
    avatar

    Missing title

    Written by ligroenb 07.05.2014 22:22

    Er det mulig å få vite hvem som er påmeldt eller må vi vente i spenning til september...? ;-)

    • -
      avatar

      Sv:

      Written by mortenh 08.05.2014 07:37

      Jeg vet ikke om alle er like begeistret for å bli publisert i ei liste på internett, så det har vi valgt å droppe. Men ta direkte kontakt, så ordner vi sikkert noe :)

    • -
      avatar

      Sv:

      Written by Mikael 15.08.2014 08:00

      Jeg kommer iallefall:)

Comment title:
Characters left: 1000
Comment text: