Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

So far I'm not a Peakbook-friend of anyone.

Collected lists

Garbergfjellet

Date:
30.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
1:48h
Distance:
3.9km

Vi fortsetter med å gjøre oss kjent med nye turmål i nærheten av Rindalsskogen og i dag var vi så heldige å bli invitert med på søndagstur til Garbergfjellet. Vi startet på parkeringsplassen ved Skogen skytebane og fulgte merket løype opp. Ved veiskillet lett rute/bratt rute valgte vi den bratte, noe barna satte stor pris på. Litt mer spennende når man mestrer å gå bratt sti og nesten klatrer opp enkelte steder. På toppen en liten pause ved den flotte hytta Rørvatnet velforening har satt opp og selvsagt signering i turboka. Ser det anbefales å ta den nordlige løypa/lett løype ned igjen men vi valgte å gå bratt løype også nedover. Flott flatt terreng å gå et stykke før nedstigning, barna syns det var litt utfordrende å gå ned de bratteste partiene men det var også veldig >>>

Map    

Gimshøgda (Gjømshøgda)

Date:
29.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:02h
Distance:
5.1km

Av og til er det greit å bli introdusert for nye turmål av de som er lokalkjente, slik som i dag da vår fastboende nabo til hytta tok oss med hit for å vise oss dette flotte turmålet. VI parkerte på Risan, turstien er ikke skiltet fra hovedveien men et lite stykke etter man har tatt av, igjen var det kjekt å ha med noen som var kjent. Ikke så lang tur dette men er noen høydemeter oppover i flott terreng, og i dag også strålende sol! Vi brukte totalt 2 timer tur/retur men hadde da en god pause på toppen med niste. Fantastisk 360 graders utsikt og vi så både Vassfjellet, Hoston, Jolifjellet, Lomunddalen, Rørdalen, Snota m.m.

Map    

Høglitjønna rundt

Date:
10.07.2017
Characteristic:
Hike
Duration:
0:48h
Distance:
2.9km
Map    

Torhøtta og Langskarven

Date:
09.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:10h
Distance:
5.8km

Startet turen ved bommen inn til Fossdalen. Gikk merket løype opp til Torhøtta, der var vi også i fjor så barna var forberedt på at det gikk bratt oppover. Tok oss så en god pause på Torhøtta for å nyte utsikten og signere i turboka før vi gikk videre. Fra Torhøtta er det nydelig turterreng innover. Merket sti hele veien, forholdsvis flatt og lett å gå. Vi gikk til Langskarven der vi spiste lunsj, flott utsikt ut over Fossdalen. Med barn kan det være lurt å gi seg mens leken er god så vi snudde her og gikk tilbake men vi har planer om å ta turen videre og gå rundt en annen gang.

Map    

Dugurdmålshaugen

Date:
04.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:45h
Distance:
5.2km
Map