Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Gjengen på tur til Akslandsnuten

Date:
22.07.2020
Map    

Gjengen på tur til Hjort

Date:
21.07.2020

Turstart på andre siden av veien fra rasteplass med utsikt mot Bjørkelandsvatnet. Det er merket sti til toppen. Dette er en flott tur med god stigning og god utsikt. Turen tar omtrent 1,5 timer en vei hvis en tar det rolig. Utsikt mot Krossfjorden.

Map    

Halve Gjengen på tur til Fjetlandsnuten / Røssenuten

Date:
19.07.2020

Turstart fra Fjetland. Det tar 2 timer og 10 minutter å kjøre fra Tjensvoll Krysset til Nedstrand Ferjekai der en kan ta ferje til Hebnes. Frå Hebnes er det kort kjøring til Fjetland. Turen til Fjetlandsnuten er godt merket. Vi valgte å ikke gå direkte fra Fjetlandsnuten til Røssenuten. Dette da det var noen bratte parti og ingen tydelig tråkk. Vi gikk derfor tilbake til der stien deler seg, og følgte Røssenuten rundt. Denne følgte vi til Lokstetjørna hvor det er et dårlig merket tråkk opp til Røssenuten. Turen til Fjetlandsnuten er godt merket.

Map    

Gjengen på tur til Bukkanibba

Date:
08.07.2020

Turstart frå Ølensvåg/ Dueland. Denne turen kan ein gå både frå Bjo / Rotvoll og frå Ølensvåg/ Dueland. Det går grusvei frå begge plasser og punktet ein går ut i terrenget er det samme. Langs veien var det laget bokstavrebus, hvor løsningsordet var...

Map    

Gjengen på tur til Boknafjellet

Date:
07.07.2020
Map