Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Oppskot

Date:
28.07.2019

Kjørte til Havnås,tok inn mot Faugli gård, parkerte ved et ministonehenge etter gården før veien går inn i skogen. Der startet også blåmerkinga. ( skulle visstnok gå en lysløype der i følge kartet til Havnås skole, men den fant jeg ikke) Fulgte blåmerking fobi østre Faugli over Havnåsåsen( som ikke har noe PBE). Deretter skilt mot kroktjern, tok deretter av denne stien og fulgte umerket sti til Håkonussen. Deretter umrket sti langs Damtjern til man på nytt møtte blmerket sti som jeg fulgte til toppen. Samme vei tilbake ca 11km t/r.

Map    

Rovolsvarden

Date:
27.07.2019
Map    

Et forsøk i Hobøl

Date:
21.07.2019

Kjørte inn mot Hobøl kirke, tok av ved Hovinveien, kjørte den til det dukker opp et langt gårdshus med silo og parkerte der. Fulgte skogsbilen veien videre. Tok av mot Sofiatomta og fulgte sti til toppen. Falleferdig tårn som ikke kan bestiges lenger. Hadde tenkt meg videre mot tårnet på Juledagshøgda, og busha nedover og fant stien som jeg tok av fra, fulgte den til jeg kom til skogbilvei til Gaukestua. Passerte denne og fulgte skogsbilveien videre over Bjørnås, denne ble etter hvert utydligere og veldig våt. Jeg forsøkte da etter hvert bushing videre mot nordøst, men det ble seint og snudde og gikk samme vei tilbake.

Map    

Kommunetopp og gammel kommunetopp i Østfold

Date:
20.07.2019

Vardeåsen! Etter 10 år i villfarelse( har vært på tårnet, men har nå funnet ut at jeg da ikke var på selve topppunktet). Parkerte ved utfartsparkering etter å ha kjørt forbi Heller gård. Blåmerket sti fra P-plass til tårnet. Litt bushing for å finne varde med flagg. Fin utsikt fra tårnet. Høgnipen Kjørte inn til Børtevann forbi Skjebergdalen kirke. Sti fra P-plass står merket på ut.no-kart , men kun noe blåmerking nærmere toppen, uansett lett å finne frem. Gammelt tretårn( som fortsatt holder) med utsikt på toppen. Høyest i gamle Skjeberg kommune.

Map    

Barlindåsen

Date:
10.07.2019

Parkerte på Østbytunet, fulgte blåsti mot Ramstadslottet, tok av ved skilt Blåtjernsgrana, og gikk forbi denne denne( et av de største grantre i Norge, vel verdt å se!) fulgte videre umerket bratt sti oppover lia, treffer på blåstien til Ramstadslottet, etter ca 50meter umerket sti til høyre, som bukter seg relativt slakt oppover. ( denne stien er mindre bratt og klyvete enn den den andre delvis gulmerka stien som går til venstre der blåmerka stien til Ramstadslottet tar av) Etterhvert når man "platået" og man kommer inn på stien nevnt ovenfor) og følger denne til toppen. Ifølge skilt "Barlindåsen 398moh" så er toppunktet ca 10 meter før gulmerket varde med flagg og bok.

Map    

Bjønnåsen

Date:
07.07.2019
Map