Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Ræstadhornet - og trappene opp til Rørsethornet

Date:
03.07.2018
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.5km

Tur sammen med Ingebjørg, Ruthe og Helge. Fra Ona fyr gikk ferden videre til Otrøya og trappene opp til Rørsethornet. Dette var tredje trappeetappe på Otrøya for min del og dette var minst like imponerende. Anbefales! Jeg tok samtidig en liten avstikker til Ræstadhornet. Noe varm og svett etter turen var det godt med en miniversjon av dusj ved p-plassen. Den fungerte :-)

Map    

Digergubben ++ via Midsundtrappa

Date:
01.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.0km

Etter noen late dager ved hytten på Nesøya, tok vi turen til Midsund for å gå trappene opp til Digergubben. Veldig fin tur opp trappene som slenger seg fint og naturlig opp gjennom terrenget. Kaffepause på toppen. Jeg tok en avstikker til Klausethornet, Trollhesten og ned via Midsundhornet. Veldig fin tur sammen med Ingebjørg, Ruthe og Helge.

Map    

Blånebba og Romsdalseggen

Date:
15.07.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
15.0km

Lørdag og første feriedag. Kjørte fra Oppdal ca 0730 og var fremme i god tid før bussavgang som gikk kl 0910 (bestilte buss fredag kveld,- kr 150). Start fra p-plass i Venjedal kl 0930 med godt tempo og ble god og varm i toppen før jeg nådde eggen og Steinfjellet. Tok en avstikker til Blånebba samt Blånebba øst. Var nok førstemann dit i dag. Etter litt mat gikk returen mot Romsdalseggen. Noe utsatte partier enkelt plasser var godt sikret med kjetting. Dryg tur ned til p-plass med mye opp og ned. Var innom de fleste varder på turen.

Map