Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Facebook

Vinjeronden,Rondslottet og Storronden

Date:
10.08.2017
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
28.0km

Vi bestemte oss for denne turen for èn uke siden. Solfrid og Helge var på besøk og ymtet frempå med et ønske om en tur til Rondane. "Neste torsdag" passer bra.. var det enighet om. Vi reiste tidlig fra Oppdal i regn og skodde, men med håp om bedre vær i sikte. Vi startet syklingen fra Spranget ca kl 0900. Noe tåke først på dagen som åpnet seg akkurat slik værmeldingen hadde sagt; - kjempefint turvær! Rolig start med slak motbakke og etter hvert flatere parti innover Rondholet. Noe brattere og mer steinur fra salen mellom Storronden og Vinjeronden og videre opp til Rondslottet. Vi tok oss god tid på turen opp med flere pauser under veis. På returen valgte jeg å ta en avstikker til Storronden. Bratt opp fra salen og enda mer svette.. Videre raskt ned til Rondvassbu >>>

Map    

Råtåshøhøi

Date:
22.08.2015
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
6.0km

Kjørte til hytte ved sørsiden av Råtåsjøen hvor jeg parkerte. Gikk mot høyde 1294 og fortsatte direkte mot toppen. Her var det noe bratt men fint å gå. På toppen stor varde med ny vardekasse fra Folldal turlag. Tok en kortere variant ned på fint underlag.

Map    

Steinhøi

Date:
22.08.2015
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
7.4km

Flott vær også i dag. Kunne gått i shorts og bar overkropp...Startet fra p-lomme ved Kjerringa og fulgte delvis sti opp langs ryggen. Noe mer stein lengre opp, men helt ok å gå. Flat topp med varde og vardekasse. På tur ned igjen tok jeg en kortere variant. Her fikk jeg også se rein.. og jakten hadde begynt..

Map    

Storvollkampen og Digerkampen mm

Date:
17.08.2013
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
16.5km
Map    

Fundberget

Date:
unknown
Map