Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Trolltinden med Astrid

Date:
29.12.2016

Etter rykter om at stormen Urd hadde fiksa pudderføre rundt Trolltind natt til i går, bestemte jeg og Astrid oss for at det var på tide å starte topptursesongen, eller var det å avslutte 2016-sesongen? Uansett så var det på tide å komme seg ut, og få svetta av seg litt ribbefett og annet grums før dagens familiejuleselskap. Vi kjørte til Jordalsgrenda, og kl 09 hadde vi fått på oss ski og var i gang. På grunn av tidlig start, kom vi først opp på toppen i dag. Vi fikk til og med skrevet oss inni boka før proffene. Veldig tilfredsstillende hvis man velger å ikke vektlegge tidsbruken. Artig at vaktlag 4 var representert både som første og siste pulje til topps i dag. Ellers var det mye kjentfolk fra Nesset å se i løpet av dagens tur. Bare på vår raske nedkjøring, registrerte >>>

Map    

Luftetur i lysløypa med PT Kringstad

Date:
20.11.2016
Characteristic:
Hike
Duration:
2:22h
Distance:
12.7km

karibien (Kari Anne Kringstad) PT inviterte til hodelyktur opp Vardeveien. Glad hun tok tak og fikk meg med ut av sofaen igjen. Etter å ha blitt beordret tilbake til dagjobb etter et år med turnus, kan det virke som jeg trenger opplæring i hvordan finne egentid og komme meg ut på tur igjen. Fasiten viste seg å flytte egentid i sofaen til egentid ute, ta på turklær og gå ut på tur. Trenger strengt tatt ikke dagslys for å lufte legemet. PT som er reinhekla moldenser og lommekjent i området, dro meg opp på et for meg, nytt element; Jensgurilia. Kjekt!!

Map     1 comment

Småtopper med PT Kringstad

Date:
02.11.2016

Endelig tur igjen med PT Kringstad! PT hentet meg hjemme og vi kjørte vestover ut av byen på topp-sanking. PT mangla Barnosa i samlingen sin, det gjorde selvsagt jeg også. Vi parkerte i innkjørselen til skogsvei med bom, rett ovenfor nedkjøring til Mordalsvågen. Deretter fulgte vi grusveien frem og tilbake på jakt etter egnet sti til topps. Da vi ikke fant dette, var det bare å sikte seg inn på toppen, krysse bekk og myr og starte oppstigninga. Dette var unnagjort relativt fort. Grei utsikt. Nå har vi vært der. Denne turen ender ikke opp på lista over topper vi må tilbake til. Ferden gikk deretter med bil i retning Molde igjen. Vi parkerte langs hovedveien på Kvam og fulgte skogsvei i ca 2,5 km til Kringstadsetra. Småskarhaugan vest ligger rett bak setra, og de to neste toppene >>>

Map     1 comment

Gråværstur opp til Søre Tusten

Date:
31.10.2016

Parkerte på utsiden av p-plass ved bunnen av slalombakken. Slalomparkeringa er tydeligvis stengt når det ikke er snø og trekket ikke går. Gikk langs 4 km grusvei til tårnet på toppen. Skoddde og yr. Syns det er finere her på vinteren og når man har sikt til fjord og fjell, men grei bakketrening for den som har behov for slik.

Map    

Tusenårsvarden , Moldevatnet og omegn

Date:
24.10.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:58h
Distance:
11.1km

Liten runde før kveldsvakt. Kjekt å rusle rett ut på stien og finne dette rett utenfor "nøva".

Map    

Familietur til seters i Kvidalen

Date:
23.10.2016
Duration:
0:51h
Distance:
3.3km
Map    

Seterfjellet med firbeint turkompis

Date:
21.10.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:00h
Distance:
10.0km

Map    

Ettermiddagstur til Tågheia

Date:
19.10.2016

Map    

Tusenårsvarden og Moldeheia med Mamma

Date:
18.10.2016

Koselig tur med mamma. Dama er sprek. Jeg ble svett opp bakkene !

Map    

Valltua og fire andre topper i Moldeheia

Date:
17.10.2016
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
3:40h
Distance:
9.8km

Fin høsttur hjemmefra, opp bak huset, opp Thisløypa, frokost på skihytta, og videre opp på Audunshø, Løvenskarfjellet, Storfjellet, Nonsfjellet til Valltua. Sol og akkurat passe frost på bakken slik at jeg ikke sank ned i myrene de gangene jeg krysset dette. Gikk tom for strøm på Suntoen da jeg var kommet frem til Valltua, men har i allefall fått logga halve turen og tracken.

Map     2 comments