Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Nordre Goksøyra

Date:
01.11.2015

Sammen med Bård, Leif Helge og Guri. Imponerende at vi kunne ferdes tørskodd og lettkledd i høgfjellet på denne tiden av året. Gikk opp og ned via Uffsalen.

Map    

Urdfjellet med PT Kari Anne

Date:
20.10.2015
Characteristic:
Trip by foot
Map    

Blåfjellet NV

Date:
08.10.2015

Tur i høstferien til Blånebu med Astrid, Sigrid, Bård og Natalie. Møtte Mari Mulbakken og Hildegunn, Silje og Heine Frisvoll.

Map    

Aursjøhøa

Date:
05.10.2015

Høstferie-tur sammen med Guri Myrvang, Astrid, Sigrid, Bård og Erle. Guri viste oss et gammelt jakt-leger som vi krøp inn i. Her var det til og med vedovn.

Map    

Storslågane

Date:
03.10.2015

Høstferie. Tur sammen med Sigrid, Astrid og Erle.

Map    

Tur innom Vardfjellet ifbm. saueleiting

Date:
13.09.2015

Dag to av saueleitinga. Etter en strabasiøs dag og henting av sau på Gråfjellet og oppunder Trolltinden dagen før, fikk jeg og Astrid en lettere vakt denne dagen. Vi gikk opp Storstølen i Kanndalen og over Vardefjellet og runda tilbake mot Kanndalen hvor vi fikk "kikkert-post" for å følge med noen sauer som hadde klatret seg fast i hammrene bortafor Madsvarden på Skjortasiden. LH og Stig Arild fikk de med seg ned.

Map    

Saueleiting i Trollbotn

Date:
12.09.2015

Storstilt sauesanke-dugnad i Kanndalen. Jeg fikk området Trollbotnen og tok meg opp i høyden for å jage ned noen høydeglade sauer som hadde funnet noe gress litt nedom Trolltind. Fikk skremt de ned, og nede ved vannet kom heldigvis svoger Bård med en flokk fra Gråfjellet som "mine sauer" valgte å slå følge med ned... Flaks for meg. Ble deretter hengende etter videre mot Vardefjellet og ned Storstølen. Du verden for en god trim... Gleder meg til å ha på meg Sunto-klokka på neste saueleiting... Er spent på både puls, distanse mm...

Tur opp nytrappene til Aksla - Ålesund by

Date:
10.07.2015

Ungene måtte være med mor til Ålesund pga overtid og dommeravhør. Etter at de hadde venta på hotellrommet mens jeg jobba, gikk vi på "fjelltur". Helt opp på Aksla via den nyoppussede trappen fra sentrum, og ned igjen...

Map    

Familietur opp Røndølskaret opp til Røndølskarsvatnet

Date:
28.06.2015

Skitur ved Trollstigen på lørdag, og joggesko-tur oppi Røndølskaret søndag. Ungene hadde tenkt å bade i vannet, men det var fortsatt ganske islagt, så det ble med vassing.