Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Saukampen

Date:
11.04.2021

Etter en god natt søvn og nydelig frokost på Thon hotell i Otta, var vi nå på vei mot dagens mål, Saukampen. Kjørte fra Vinstra og mot Skåbu, men tok av på en vei mot Tverrbygda. Her betalte vi en 50 lapp i bom, for å komme helt inn på parkeringsplassen. Her var vi ganske alene kl 9 på morgenen. Pakka sekkene og spente på oss skia. Været var helt fantastisk i dag, pluss at det var helt vindstille! Helt knall! Saukampen i sikte. Klare for den morsomste delen, nemlig nedkjøringa! En helt nydelig dag i fjellet! Det var tydelig da vi kom tilbake til stappfull parkeringsplass. Flere som benyttet seg av denne flotte solskinnsdagen.

Map    

Ruten

Date:
10.04.2021

Map    

Sørbølfjellet

Date:
04.04.2021

Etter en god og varm natt i teltet, ble det å stå opp og gjøre seg klar for dagens mål, nemlig Sørbølfjellet på 1284 moh. En primærfaktortopp Finn Olav samler på. Vi kjørte opp til det øverste hyttefeltet, skifta, spente på oss skia, og var igang. Ved bilen merket vi det var noen gode vindkast i sving, men lite visste vi at dette bare var forretten på hva vi hadde i vente. Etter en halvtimes tid begynte vinden virkelig å ta seg opp. Heldigvis hadde vi medvind. Vi kom lenger inn på fjellet og her tok den virkelig kaka. Slet flere ganger med å komme meg framover fordi vinden ble så sterk. Når vi kom nærme nok toppen, tok vi av oss skia og gikk med sko å staver opp de siste høydemeterne. Ett kjapt bilde ble tatt av varden før vi gikk ned igjen. Nå skulle det virkelig vise >>>

Map    

Våganipen

Date:
03.04.2021

Map    

Byfjellenes høyeste punkt

Date:
03.04.2021

Kjørte inn til Espeland utenfor Bergen, krysset broa ved Shell og fulgte en grusvei som gikk oppover i byggefeltet der til ca. 270 moh. Parkerte bilen på en lomme der, og fulgte Jubileumsstien helt opp til krysset hvor du kunne velge å gå videre til Ulriken eller Hauggjelsvarden. Fulgte godt merket sti helt til topps. Brukte 1 time og 45 minutter totalt.

Map    

Øyefjellet Varaldsøy - Øytopp

Date:
02.04.2021

Stod opp kl. 08:00 fredags morgen til et dårligere vær enn forventet. Regn og kaldt. Men vi hadde en ferje å rekke, så det var bare å pakke sammen og komme seg av gårde. Ferja gikk fra Gjermundshamn til Varaldsøy kl. 08:45. Da vi kom frem tok vi oss en matbit, skifta til tur tøy, og tok beina fatt. Litt ruske regn i starten, men det klarnet fort opp, og vi fikk sol hele veien opp og ned. Var godt markert sti hele veien til topps. Brukte 2 timer totalt på turen.

Map    

Fusafjellet

Date:
02.04.2021

Map