Archive - Date

Archive - Activity

Peakbook-Friends

Collected lists

Kakellkletten

Date:
30.09.2021
Distance:
6.0km

Fra Grimsbu.

Map    

Sandvikkletten og Bangardsvola ved Savalen

Date:
28.09.2021

Parkerte på Bellsvikvangan og gikk sti mot Sandvikkletten først og så rett opp i terrenget. Fulgte en sti ned til søkket mellom toppene etterpå og deretter på måfå retning Bangardsvola. Returen derfra la jeg om Nordatilvangen og bilveien tilbake siden jeg visste det ville bli mørkt.

Map    

Grytvola i Stor-Elvdal og Musvola i Alvdal

Date:
23.09.2021
Distance:
23.5km

Parkerte i bommen inn Veslgrytdalen og fulgte veien til Nygardsætra. Derfra fin sti til Grytvola. Fulgte sti et godt stykke bortover ryggen retning Musvola, men stien gikk etter hvert i oppløsning. Videre var terrenget preget av mye stein i reinmosen, tidvis store blokkfelt, og det tok sin tid. Musvola var litt ubestemmelig topp med flere markeringer på det høyeste strekket. Returen la jeg etter T-stien fra Storgrytdalssæter og deretter veien tilbake.

Map    

Veslsølnkletten og Tjønnåsstein

Date:
22.09.2021
Distance:
18.6km

Veslsølnkletten ble en flott tur i meget frisk vind fra Follandsvangen. Svippet oppom Tjønnåsstein på returen da jeg er en gjerrigknark og prøver å unngå å betale bompenger.

Map    

Smalhøa og Tegningshøa i Alvdal

Date:
20.09.2021
Distance:
23.2km

Parkerte i nærheten av Urdskarsætrin i Aumdalen og gikk først veien et stykke og deretter stien via Gammelsetra inn til Melbekken. Derfra opp til Smalhøa og videre til Tegningshøa uten å se noe som helst. Gikk på GPS´n og fikk litt noia da den plutselig gikk i svart. Vurderte å snu, men plutselig var jeg på nett igjen og fant Tegningshøa i vind og kaldgufs. Returen ble en fryd i praktfulle høstfarger.

Map    

Nordisætervola Alvdal/Rendalen

Date:
19.09.2021

Gikk veien via Aursjøbekksetra opp, og sti langs Storbekken ned igjen. Passerte der en krigshistorisk plass, flyhavariet på Barkaldfloen 1. juni 1940. Grå dag og null utsikt fra toppen. Var også her 28.07.2009 i forbindelse med 10 på topp Rendalen.

Map    

Baugsberget og Høgåsen i Alvdal

Date:
18.09.2021
Distance:
12.8km

Begynte med en topp som ble til to. Baugsberget fra øst først, og deretter Høgåsen uten å betale bom (dvs. at jeg gikk fra bommen). Kjører man så nært som det går er det et drøyt steinkast opp til Høgåsen fra veien.

Map    

Øykjekletten fra Aumdalen

Date:
17.09.2021
Distance:
13.5km

Parkerte i Aumdalen og gikk sti via Gammelsetra. Planen var å gå på Smalhøa også, men det blåste helt vanvittig på fjellet, og jeg hadde problemer med å holde meg på beina.

Map    

Hjerskavlen Hjerkinn

Date:
16.09.2021

Startet fra rasteplassen litt nord for Folldalskrysset og gikk over Hjerkinnskollan til Hjerskavlen.

Map    

Gråvola Savalen

Date:
14.09.2021
Distance:
13.7km

Lagde en ekstra lang tur ved å starte fra Nysætra i Sivildalen.

Map