Archive - Date

Archive - Geography

Collected lists

Harahorn

Date:
17.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Distance:
5.0km

Rett fra blå himmel og knedyp pudder i alpene til tur hjemme i Hallingdal med lite snø og lite sikt. Får ikke gjort så mye med været, så bestemte oss for at det var bedre å få til en liten luftetur enn å sitte inne. Hyggelig liten formiddagstur med Oda og Andreas.

Map    

Fire herlige dager i Klosters/Davos

Date:
11.02.2019
Characteristic:
Ski trip

Utrolig heldig med forholdene under årets lille alpetur. Stort snøfall første dagen, med tre påfølgende dager med herlig vær.

Map    

Hodelykttur i KRIK-skogen

Date:
05.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
1:22h
Distance:
4.5km

Etter en flott Ettermiddagstur til Steinbunøse parkerte jeg i bunnen av KRIK-skogen. Fulgte gode spor gjennom skogen. På toppen av skoggrensa hadde de fleste snudd, men et par personer hadde fortsatt videre oppover. Jeg fulgte ett enslig spor helt til toppen av Hauganøse. God snø og moro nedkjøring, men 1000 raske høydemeter etter jobb kjentes i låra, så stilen gjennom skogen var nok ikke noe syn.

Map    

Ettermiddagstur til Steinbunøse

Date:
05.02.2019
Characteristic:
Randonnée/Telemark
Duration:
1:00h
Distance:
3.7km

Måtte til Hemsedal på noen småærender etter jobb. Tok med skia i bilen, og hadde full klaff med været. Kaldt, vindstille og veldig fin snø. Sola var godt i gang med å gå ned når jeg parkerte ved Storeskardvatnet langs Rv52. Mye spor oppover lia etter høy aktivitet helga i forveien. Fulgte dagsferske spor oppover og gikk rett mot Steinbunøse. Kom opp 100 m sør for hovedtoppen, men snudde der for å rekke nedturen mens det ennå var lys. Oppkjørt nedover de mest opplagte flankene, men jeg fant et stort urørt område lengre sør. Herlig nedkjøring ned til bilen. Avsluttet dagen med hodelykt-tur i KRIK-skogen.

Map