Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Storrustefjellet, Ørneflag og Sørbølfjellet

Date:
21.05.2020
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
29.4km

Overskyet vær i Slidre, og værmeldinga viste det samme i området rundt. Det var nivå 3 på skredvarselet i Jotunheimen, så jeg var ikke så ivrig på å dra dit. Valget falt til slutt på Sør-Aurdals kommunetopp, Ørneflagg. En tur Hans Thorvald og jeg hadde sett på en stund. Vi valgte å ta turen fra Vassfaret. Det ble en del bæring av ski i starten av turen. I underkant av 5 km gikk vi på vei, før vi kunne gå av bilveien og gå på ski opp til Storrustefjellet. Før turen hadde vi planlagt å kun ta denne toppen og Ørneflag, men vi valgte å ta med Sørbølfjellet også. Det var en del kuppert terreng, og til Sørbølfjellet valgte vi å ha fellene på. På turen tilbake og opp til Ørneflag merket vi at skiene fungerte meget bra uten feller, så vi hadde nok spart litt tid og >>>

Map    

Svarteknippa, Slettningsegge og Sletterustvatnet SØ

Date:
20.05.2020
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
14.1km

I dag var det spådd veldig flott vær. Hentet derfor Hans Thorvald på jobb, så dro vi rett til Filefjell/Tyin for å gå på tur. Vi brukte fjellskiene, noe som fungerte meget bra. Fantastiske omgivelser, og en veldig flott tur.

Map    

Nye fjellski på Grønsennknippa

Date:
13.05.2020
Characteristic:
Backcountry skiing
Distance:
10.0km

I dag var det første dag med ordentlig skole igjen. Etter jobb tok Hans Thorvald og jeg en tur på Grønsennknippa for å prøve de nye fjellskiene. Det ble en veldig flott tur.

Map