Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Tur i Fagernes

Date:
16.05.2020
Characteristic:
Walk
Distance:
1.6km

Hans Thorvald hadde vondt i hodet, så vi tok en rolig dag. Vi dro til Leira og fikk ordnet madrass til bilen. På vei hjem stoppet vi ved Valdres Folkemuseum og gikk en liten tur.

Map    

Geitskallin

Date:
07.05.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
6.0km

Gåtur med Hans Thorvald etter jobb og middag. God temperatur ute til tross for litt vind.

Map    

Tur hjemmefra

Date:
05.05.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.9km
Map    

Geitskallin

Date:
04.05.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
5.6km

Satt på med Hans Thorvald til bussholdeplassen ved Nesja. Gikk meg en tur og opprettet Geitskallin. Derfra gikk jeg nesten bort til Slidreøya før jeg snudde og gikk hjem. Dessverre var det mye søppel å se. Heldigvis også noen vårtegn. Appen har levd sitt eget liv.

Map    

Topper i Sør-Aurdal

Date:
30.04.2020
Characteristic:
Hike
Duration:
5:35h
Distance:
15.8km

Været var overskyet fra morgenen, så det var greit å dra til Sør-Aurdal for å gå på en del skogstopper. Vi hadde et kort stopp på Europris på veien der jeg fikk kjøpt meg nye bunadsko. Første tur til Hesjabakkollen var grei. Vi fulgte vei det meste av turen oppover. Den siste biten gikk vi i terrenget. Vi gikk en annen rute ned. Den var litt mer kronglete så usikkert om vi sparte noe tid på å ta den ruta. En liten kjøretur bort til der neste tur begynte. Turen til Kristiansmokollen gikk stort sett på smal sti, der det enkelte steder var litt vanskelig å følge den. Det var også litt snø i stien, noe som gjorde turen litt lengre i tid, enn om det hadde vært bart. Det var utsikt på toppen. Den tredje turen var dagens beste. Vi kjørte inn en bomvei (60 kr), og parkerte ved stistart. >>>

Map    

Aking og Gjendehøe

Date:
23.04.2020
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.0km

I dag valgte Hans Thorvald og jeg å dra for å gå på Gjendehøe, siden det var der det var spådd best vær. Vi hadde med oss truger, men valgte å gå uten. Det gikk helt fint, og dermed fikk vi vår første fottur på en ny fjelltopp dette året. Det var veldig flott utsikt på toppen. Ingen flott toppvarde, så vi valgte å bygge en ny. På vei ned valgte vi en annen rute enn opp. Denne ruta gjorde at vi fikk akt omkring 100 høydemeter. Svært effektivt og kjempegøy! Vi akte mye på toppturer i nord. Artig å få akt litt her i sør også. På vei tilbake til bilen gikk vi oppom og registrerte et par nye topper. På vei hjem stoppet vi og gikk en tur opp på Vinsterånehaugen. Flott utsikt, spesielt mot Bitihorn.

Map    

Klukkargardberget

Date:
19.03.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.4km

Tur hjemmefra med Hans Thorvald.

Map    

Einangsteinen

Date:
18.03.2020
Characteristic:
Hike
Distance:
7.6km

Etter en kjedelig arbeidsdag var det deilig å komme seg ut. Solskinn men sur vind.

Map    

Stryteberg

Date:
09.11.2019
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
2.2km

I dag ble det en liten tur siden jeg ikke var helt i form. Det blåste kaldt, og det var noe glatt å gå. Ellers ble det en liten fin tur.

Map    

Fire nye topper i Oppland

Date:
03.11.2019
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
4:13h
Distance:
13.7km

Marsteinhøgda, Buatinden og Klanten - 3t og 46 min - 12,5 km - 517 høydemeter Det var en lang biltur for å få gått på tur i dag. Som i går var været flott, og i dag var det lite vind. Vi startet turen på sti, men måtte etter hvert gå i terrenget opp på Marsteinhøgda. Denne toppen ble min nye topp nummer 250 med over 100 m i PF i 2019. Fra Marsteinhøgda hadde vi flott utsikt mot blant annet Langsua. Det var fint å gå videre til Buatinden. Herfra hadde vi nydelig utsikt til blant annet Klanten og Skaget. Det var også fint å gå videre inntil vi skulle begynne stigningen på Klanten. Her var det veldig mye kratt og vondt å gå. Ble bedre ca. en åtti høydemeter fra toppen. Det ble en lang anmarsj tilbake, og det var ganske kaldt å gå i skyggen. Jeg ble nokså kald på fingrene. >>>

Map