Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Segelstadkampen, Nårkampen og Storhaugen

Date:
29.09.2019
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
2:34h
Distance:
9.2km

Tre turer med Hans Thorvald og Per Ole. Første tur ble bratt opp til Segelstadkampen. Vi fikk virkelig opp pulsen oppover. Gikk både litt på sti og litt utenom. På toppen fikk vi litt spredt utsikt på grunn av tåka. Tur nummer to gikk til Nårkampen. Flott vær, flott topp og flott utsikt. En veldig fin tur på god sti. Vi gikk også oppom vesle Nårkampen. Siste tur ble den korteste. Gikk mest på sti, men også litt utenom. Krakk og utsikt på toppen. Vi møtte folk på alle turene våre i dag. Artig at flere velger å gå på tur i fjellet. Det er fantastiske farger der nå. _ Segelstadkampen Nårkampen Storhaugen Tid1t 15 min51 min29 minLengde4,2 km3,2 km1,8 kmHøydemeter30412473 Turen til Nårkampen: GPS spor til de andre to turene:

Map    

Kløvberget

Date:
27.09.2019
Distance:
1.9km

Tur med Hans Thorvald på vei til Gausdal. Ingen kremtopp og dårlig vær. Gikk i terrenget. Var likevel kjekt å ta en tur.

Map    

Klukkargardsberget

Date:
25.09.2019
Distance:
2.8km

En liten tur etter jobb for å sanke poeng for å få turmålkrus i Vestre Slidre. Hans Thorvald var hjemme og ordnet middag.

Map    

Synet

Date:
24.09.2019
Distance:
2.5km

Hans Thorvald hadde et ærend i Fagernes, så vi valgte å ta en tur på vei tilbake til Slidre. Ble en kort men fin tur. Både sikteskive og postkasse på toppen.

Map    

Gyranfisen og Svarttjernskollen

Date:
22.09.2019
Distance:
11.8km

Tur med Hans Thorvald på vei tilbake til Slidre. Nydelig vær og flotte omgivelser i høstfjellet. Første topp ble Svarttjernskollen før vi gikk videre til Gyranfisen. Sti å gå på hele denne veien. På vei tilbake valgte vi å gå i terrenget. Litt kronglete enkelte partier etter Tronsefisen, men vi fant egentlig en veldig fin rute på vei ned. En veldig flott tur.

Map     1 comment

Nordre Kolsås

Date:
21.09.2019
Distance:
3.0km

Tur med Hans Thorvald i finværet. Fin topp med god sti. Tok bildene på et utkikkspunkt litt bortenfor toppen.

Map    

Høgåsen

Date:
20.09.2019
Distance:
4.8km

Tur med Hans Thorvald på vei til Oslo.

Map    

Svarttjernknatten og Langeberget

Date:
18.09.2019
Duration:
2:12h
Distance:
4.8km

Tur med Hans Thorvald etter jobb. En del kjøring for å komme seg på tur i dag. Første tur gikk til Svarttjernknatten. Her gikk vi i terrenget. Det var mye blåbær å se på turen, men vi hadde dessverre ikke med bærplukkere. Vi tok med bærplukkerne på turen opp til Langeberget, men da var det selvfølgelig lite bær. Fant litt piggsopp og fåresopp i dag. Hans Thorvald fant også en skrubb. Det var litt bratt opp til Langeberget, men et veldig flott toppunkt. Var hele fire postkasser på toppen. På denne turen gikk vi på sti. Turen på Svarttjernknatten:

Map    

Smådalsfjellet

Date:
16.09.2019
Distance:
5.0km

Tur med Hans Thorvald etter jobb. Vi gikk i terrenget på alle toppene. Flott utsikt det meste av turen, men det skyet til litt og begynte å snø på tilbaketuren. Noe vind, så var litt surt/friskt høstvær.

Map    

Sirikjerke, Slettfjell og Røysetoppen

Date:
15.09.2019
Duration:
1:37h
Distance:
5.2km

I dag ble det tre turer i det vindfulle været. To turer med Per Ole og Knut, og tre turer med Hans Thorvald. Turen til Sirikjerke:

Map