Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Haustsæterfjellet

Date:
31.08.2019
Distance:
10.2km

Tur med Hans Thorvald. Vi hadde snakket om flere turer i dag, men på grunn av solid fangst av blåbær, bringebær, multe og kantareller, rakk vi ikke mer enn denne turen. Artig at vi fikk plukket så mye. Vi oss nye soppkniver før turen i dag, moro at vi fikk brukt de. Var forøvrig årets 200. nye +100 PF topp.

Map     1 comment

Mehovd og Robølshovda

Date:
29.08.2019
Distance:
6.4km

Tur etter jobb. Mye gåing i terreng. Fikk plukket både piggsopp og blåbær.

Map    

Nøsakampen

Date:
27.08.2019
Distance:
3.2km

Da det var spådd regn de to planlagte datoene for fjelltur, ble det mandag bestemt at fjellturen skulle gå i dag, tirsdag. Det var en veldig vellykket beslutning da været viste seg fra sin beste side. Jeg var med ungdomsskolen på tur. Slo på appen på toppen av Nøsakampen. Høydemeterne er et estimat.

Map    

Skutshorn

Date:
26.08.2019
Distance:
7.6km

Tur etter jobb med Hans Thorvald. Flott vær og god temperatur. Ble derfor en shortstur igjen. Det var et stykke å kjøre før vi kunne starte på turen, og med en sen jobbdag ble det ikke middag før kl. 22.30. Turen var veldig flott. God merking oppover. Det var litt bratt terreng. Registrerte en ny topp før vi gikk til Skutshorn. Her ble vi enige om å ta turen rundt vannet. Ble noen flere nyregistrerte topper på denne runden.

Map    

Tur i Hemsedal

Date:
25.08.2019
Distance:
15.1km

Ca 1t og 10 min brukte Hans Thorvald og jeg hjemmefra og til parkeringsplassen på Hornslie. Været var overskyet da vi begynte å gå, men det bedret seg ut over dagen. Vi gikk for det meste i terrenget, og i enkelte partier var det tungt. Gikk stort sett fint. Jeg var veldig sliten mot slutten av turen, så var glad for at den var over. Var en veldig flott tur i vakre omgivelser. God blåbær var det også.

Map    

Gravolskampen og Sandhaugen

Date:
24.08.2019
Duration:
4:43h
Distance:
13.4km

To fine turer med Hans Thorvald. Den første gikk til Gravolskampen, mens den andre gikk på Sandhaugen. Vi plukket en del multe på turene. Fant til sammen 1,8 kg. Bilder fra Gravolskampen: Bilder fra Sandhaugen: Tur til Gravolskampen: 2t 37 min - 7,1 km - 232 høydemeter Tur til Sandhaugen: 2t 7 min - 6,3 km - 265 høydemeter Gravolskampen:

Map    

Løkjeshøvda og Heggeberget

Date:
23.08.2019
Duration:
2:16h
Distance:
5.5km

To turer med Hans Thorvald etter jobb. På Løkjeshøvda plukket vi bringebær på vei oppover. Vi hadde med bærplukkere, men lite blåbær å se. På turen til Heggeberget var det mye blåbær, men vi hadde lagt igjen bærplukkerne i bilen. Vi fant derimot ca 2,4 kg med piggsopp. Vi brukte piggsoppen i middagen og den smakte veldig godt. Første gang jeg spiser dette. Ellers var det satt inn en stideler på denne turen. Denne var plassert feil, noe som gjorde at vi fulgte stien for lenge på vei oppover. Fant riktig sti på vei ned. Jeg mener at det er veldig unødvendig å legge inn så mange stidelere og ruter på turene som det blant annet ligger i Valdres. På dagens første tur var stien tegnet inn, og null problem å ta seg frem uten inntegnet rute. Inntegnet rute hører bare hjemme >>>

Map    

Gråskarvet og en ny kommunetopp

Date:
21.08.2019
Distance:
17.7km

Tur etter jobb med Hans Thorvald. Flott vær og en bra tur. Litt lang, så kunne godt hatt med litt mer mat. Men veldig fornøyd med både ny kommunetopp og en ny topp på 1000-lista.

Map    

Hugakøllen

Date:
19.08.2019
Distance:
3.6km

Tur med Hans Thorvald etter jobb. Kort og grei tur på godt merket sti. Flott utsikt fra toppen. Stoppet for å plukke multe på vei hjem. Fant lite. Hadde nok vært noen der før oss.

Map    

Mugnetinden og Raudhorn

Date:
18.08.2019
Characteristic:
Hillwalk
Duration:
5:10h
Distance:
14.3km

Mugnetinden - 3t 14 min - 10,6 km - 727 høydemeter En veldig flott tur langs bekker og vann. God merking, fin sti og steinur mot toppen. Mye folk ute på tur. Vekslende vær, men stort sett opphold. På toppen hadde vi regn og noe tåke. Litt sur vind. Raudhorn - 1t 57 min - 3,7 km - 185 høydemeter Det ble en tur til. På denne turen gikk vi noe på sti og noe i terreng. Brukte noe tid på turen på grunn av blåbærplukking. Ble en bra fangst.

Map