Archive - Date

Collected lists

Kisfjellet

Date:
30.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
5.3km

Map    

Vanakleiva

Date:
21.06.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
13.5km

Map    

Igletjernhøgda i Sørum

Date:
14.06.2016
Characteristic:
Hike
Distance:
6.6km

Fin tur der vi utelukkende skulle jakte på Igletjernhøgda. Den fant vi i et knusktørt terreng hvor det var stor brannfare. Var også innom Igletjern, en idyll med store fiskevak og fint tilrettelagt grillplass. Fikk inntrykk av at dette var en besøksplass vinterstid men på turen ned ble vi oppmerksom på sykkelspor og forholdene virket fine nettopp for slike sommeraktiviteter.

Map    

Skjelviknubben

Date:
12.06.2016
Characteristic:
Hillwalk
Distance:
8.9km

Endelig fikk jeg prøvd nyappen. Sporet ble ikke automatisk oppdatert på siste halvdel av turen, ellers virker dette veldig spennende. Tror jeg må oppgradere. Turen startet og endte på gårdbruket i Skjelvika. På tur ned forlot jeg også den mest brukte stien og valgte heller en rute over min egen eiendom som gjorde at jeg fikk inspisert utmarka litt på turen. Dette var 10. registrerte turen min på denne toppen og det begynner å bli litt kjedelig når man går alene. Hadde også tenkt å ta turen innom Bonden (720 moh) men tåke (som klumpet seg) og en del vind i høyden fikk meg på andre tanker. Mange topper som kan tas utover sommeren.

Map    

7-toppturen i Bodø 2016

Date:
05.06.2016
Characteristic:
Trip by foot
Distance:
25.0km

En forholdsvis strabasiøs tur mest fordi natta før turen ble brukt til hyggelig samvær med mat og drikke av type som ikke stimulerer dagsformen påfølgende dag. Vi kom seint i gang men ble vel ansett å være i stand til å komme i mål innen fristen gikk ut og fikk derfor gå. Fint vær, passe varmt, lite vind og ikke noe nedbør gjorde turen kjempefin. Dette var 8. gang jeg gikk turen men turkompisen fikk merket for å ha gått 7-toppturen 7 ganger. I likhet med tidligere år anbefaler jeg flest mulig å få med seg denne turen - veldig trivelig tur i fin natur. PS, jeg har mistet registreringen av den minste toppen, Vanntårnet (Ørntuva) som er 106 moh.

Map