Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Estenstadmarka med turjentan

Date:
26.05.2015

Turjentan på sin faste tirsdagstur. Ei mil i Estendstadmarka. Bekken - Liaåsen - Månen - Bekken. Flott turvær!

Map    

Kjerringklumpen, Leksviks høyeste

Date:
24.05.2015

Dårlig værmelding for pinsa, men 1. pinsedag ga håp om oppholdsvær. Så da ble det impulsiv tur på Arve og meg til Leksvik for å bestige kommunetoppen. Ferje Flakk - Rørvik, kjørte så til Vanvikan. 10 km etter sentrum tok vi av mot Revelltun. Veien opp er godt skiltet. Parkerte ved samfunnshuset og gikk kjerreveien opp. NB! Ta veien som går forbi uthusene, langs med fotballbanen. Ikke den som går forbi selve samfunnshuset. Vi tok feil, og fikk forlenget turen med 45 minutter ;) Fint turvær, men snøsmelting gjorde at stien var mer som en bekk i perioder. Måtte ta av fjellskoene og vasse over elva. Flott varde på toppen med turbok i ei artig luke. Litt av en utsikt til alle kanter!

Map    

3-vannsturen i Bymarka med turjentan

Date:
19.05.2015

Turjentan prøvde ut 3-vannsløypa i Bymarka. Lianvannet - Haukvatnet - Kyvannet.

Turjentan i Bymarka

Date:
12.05.2015

Turjentan, to år på ukentlig tur sammen. I dag var ruta Ferista-Geitfjellet-Våttakammen-Theisendammen-Ferista. For en ettermiddag i marka! Friskt i skogen etter regnskyllet tidligere i dag.

Map    

Ytre Skurvhatten, høyeste topp i Rissa

Date:
09.05.2015

Godt å være i gang med toppturene igjen! Arve og jeg kjørte fra Trondheim i rett tid. Tok ferja Flakk-Rørvik kl. 9, svingte til høyre etter ferjeleiet, rv 720 i retning Verran. Tok av veien ved skilting mot Alstadmark. Kjørte grusveien rett frem helt til bomvei ved Fagerlia. Bomveien koster kr 40, men vi måtte parkere ved bommen. Veien var fortsatt vinterstengt. Gikk opp til turskilt med løypeforklaring. Følg merket tursti med små treskilt fra Fosen turlag rett opp på fjellet (ikke følg vintermerket løype hvis du ikke kommer på ski...vi tok feil i starten, fulgte høye trepinner med rødt og kom ut på noen myrdrag). Skiftende vær, fra sommer til vinter med snøføyk underveis. Flott utsikt fra toppen!

Map