Archive - Date

Archive - Activity

Collected lists

Lomskollen

Date:
21.09.2014
Duration:
1:33h
Distance:
5.8km

Map    

Semelholstinden

Date:
20.09.2014
Duration:
8:37h
Distance:
22.0km

Eg var svært gira på å få Semelholstinden i boks, siden dette var siste 2k-toppen eg mangla i området. Kvelden før hadde eg lufta dette til Geir Arne, og det passa veldig bra at han også mangla denne toppen. Øyvind var også gira, og vi tok turen tross labert ver.

Map    

Vestre og Store Rauddalstinden

Date:
19.09.2014
Duration:
8:01h
Distance:
25.0km

På dag 2 på peakbooktreffet hadde eg sett meg ut Vestre og Store Rauddalstindane. Eg hadde tatt med sykkel, og starta frå Leirvassbu i 10-tida. Det er uvant å starte ein fjelltur med sykkel, men duverden så mykje tid ein sparer. Det er 8 km ned til Gravdalsdammen og ca 200 høgdemeter. Eg la frå meg sykkelen ved Gravdalsdammen og starta på motbakkane. Nesten heile fjellsida låg i skuggen, men på slike varme haustdagar er det egentlig greit. På motsatt side av Gravdalen vart det flottare og flottare utsikt mot Smørstabbtindan. På Vestre måtte eg ha ein liten matbit før eg tusla vidare mot Store, der eg tilbragte 1-2 timar i solskinnet.

Map     2 comments

Nørdre Semelholstinden

Date:
18.09.2014
Duration:
4:03h
Distance:
14.6km

Eg ankom Leirvassbu kl.16 og rakk ein kjapp tur til Nørdre Semelholstinden. Jogga mesteparten av det flate, og valgte ei ganske direkte rute opp ryggen. Ingen store problemer her, men ganske laust og eit litt utfordrande og bratt sva omtrent midtvegs.

Map    

Jobbsynfaring til Bispevatnet

Date:
17.09.2014
Map    

Blånebba

Date:
15.09.2014
Duration:
3:13h
Distance:
8.3km

I dag var det like strålande haustver her på vestlandet, og eg valgte meg ut Blånebba som turmål etter jobb. Brukte i overkant av ein time opp, og sat og slappa av i solskinnet på toppen i ein liten time.

Map    

Stigbott-traversen

Date:
14.09.2014
Duration:
6:59h
Distance:
12.4km

Veldig fin tur i lag med Øyvind og Helene! Tett skodde i starten, men etter at vi kom over skodda vart det strålande solskinn og shorts. Avslutta turen med eit forfriskande bad i Alnesdalen!

Map    

Ny tur til Romsdalshornet via normalvegen

Date:
13.09.2014

Borgar, ein tidlegare kollega frå Ål i Hallingdal, nevnte for ei tid tilbake sidan at han var meget interessert i ein tur på Hornet. Denne helga passa det bra, ikkje minst med tanke på vermeldinga. Øyvind hadde som vanleg lyst til fjells, og han tok også turen oppover frå Drammen. Det var ein spent gjeng som la i veg oppover ura kl.8. Omtrent halvegs oppi bratta valgte vi å ta fram tauet. Borgar har vore på Stetind, men har elles ganske lite klatreerfaring. Eg følte dessutan eit stort ansvar, sidan eg var kjentmann og "førar", og det var derfor ingen vits i å bære tauet i sekken... Vi gjekk på løpande sikring oppover, og det gjekk unna i bra tempo. Før innsteget til Halls renne tok vi lunsj. Øverst i Halls renne tok vi dagens første taulengde. Eg leda opp, og sikra >>>

Map     11 comments

Romsdalshornet via normalvegen

Date:
10.09.2014

Eg har høyrt mykje om normalvegen opp Halls renne, og eg var heldig som fekk med meg ein lokalkjent kollega frå Isfjorden til å vise meg vegen opp. Først og fremst var eg spent på å finne ut kor vanskeleg ruta er, men eg ville også rett og slett lære meg kvar ruta går. Vi starta i godt driv og framdrifta oppover ura var god. Etter ura er det ei blanding av sti og sva, og her viser raude prikkar vegen vidare. Vi nærma oss raskt den gule flekken, og her skråa ruta opp til venstre mot Halls renne. Før innsteget til renna tok vi ein matbit, og nøt utsikta. Nesten øverst i renna tok vi fram tauet, og Jo leda opp det korte partiet opp til skaret mellom Hornet og Lillehornet. Frå skaret tok vi ei ny taulengde mot toppen. Jo leda an, og eg kom raskt etter. Vi ankom toppen etter 2 timar >>>

Map     2 comments

Klatring på Litlefjellet

Date:
07.09.2014
Map